Piața online din Portugalia, creștere spectaculoasă în trimestrul trei din 2017

După o perioadă lungă în care a stagnat, industria jocurilor de noroc din Portugalia a înregistrat creșteri spectaculoase. Servicul de reglementare a jocurilor de noroc (SRIJ) a dezvăluit că cel mai mare avânt l-au luat pariurile sportive. Acestea au contribuit la o creștere nesperată a veniturilor pe parcursul timestrului trei al anului în curs. 

Astfel, la data de 30 septembrie, când s-a făcut raportarea, veniturile totale din domeniul jocurilor de noroc online din țară au ajuns la 29,3 milioane euro (34,7 milioane dolari). Suma reprezintă o creștere de 21,5% față de același trimestru al anului trecut. Veniturile din pariurile sportive înregistrate în trimestrul trei au ajuns la 16,3 milioane euro, ceea ce reprezintă cu 16,6% mai mult decât în ​​al doilea trimestru din 2017.

Iar aceste cifre date publicității de SRIJ au fost înregistrate în contextul în care campionatele de fotbal ale Portugaliei încă nu se reluaseră. Încasările pe pariurile din sport au reprezentat aproape 78% din toate pariurile sportive online în ultimele trei luni. Totuși, venituriel înregistrate la finalul lunii septembrie (7,1 milioane euro) sunt mai mici decât ”vârful” înregistrat la începutul acestui an, de 7,3 milioane de euro. 

Pe de altă parte, veniturile din cazinourile online (inclusiv activitatea de poker) s-au ridicat la 13,1 milioane euro în al treilea trimestru. Ceea ce reprezintă cu 15% mai mult decât în ​​al doilea trimestru al anului curent. Sloturile rămân principala sursă de venit pe piața portugheză a cazinourilor online, cu o activitate ”responsabilă” pentru 42% din veniturile cazinourilor online în trimestrul trei. 

Până la sfârșitul lunii septembrie, veniturile totale din pariurile online au ajuns la 86,3 milioane euro: 47,7 milioane euro din pariurile sportive și 38,6 milioane euro. Iar piața portugheză de jocuri de noroc on-line este ”setată” să se extindă, deoarece SRIJ intenționează să acorde mai mult elicențe în perioada următoare.

Luna trecută, SRIJ a acordat cea de-a noua sa licență de jocuri de noroc online societății Figueira Praia, operatorul portughez de stat de cazinouri care activează online pe site-ul Casino Portugal.

Deschide cont și joacă live blackjack la cazinoul online recomandat!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi