Piața jocurilor de noroc din Portugalia a luat-o razna! Cifrele făcute publice

În dorința de a le oferi clienților noi și atractive sisteme de joc, operatori legali de jocuri de noroc din Portugalia au ieșit mult pe minus în trimestrul doi din 2017. Comisia de reglementare a jocurilor de noroc și turism (SRIJ) a făcut publice cifrele care arată scăderea semnifiativă a veniturilor celor 7 operatori legali prezenți pe piața din Portugalia, aceștia raportând câștiguri de 25,4 milioane de euro în lunile aprilie, mai și iunie.

Este primul ”declin” al operatorilor din Portugalia de la ultima reglementare a pieței, efectuată în iunie 2016. Veniturile din trimestrul doi s-au situat cu mult sub cele înregistrate în primele trei luni ale anului în curs - de 31,4 milioane de euro. De anul trecut din iunie și până acum, veniturile totale au fost de 108,1 milioane de euro.

Deschide cont și pariază acum la această casă de pariuri, unde te așteaptă un pachet de bun venit atractiv! 

Cea mai mare scădere au înregistrat-o veniturile din pariurile sportive care, după încheierea turneului Euro 2016, nu au mai fost atât de atractive pentru jucători. Pariurile sportive au generat doar 13,9 milioane de euro în trimestrul doi din 2017, cu 20% mai puțin decât în ​​trimestrul I. Fotbalul rămâne sportul dominant la pariurile sportive, într-o proporție covârșitoare de 75%. Urmează, în acest clasament, tenisul (14%) și baschetul (8,7%), iar 2,3% alte sporturi. 

Activitatea online a cazinourilor - în special pokerul online - a înregistrat, de asemenea, o scădere în trimestrul doi al acestui an, ajungând la 11,4 milioane de euro, de la 13,9 milioane de euro în primul trimestru. Veniturile cazinourilor online au atins un maxim de 4,4 milioane euro în luna mai, pentru ca în luna iunie acestea să ajungă la 3,5 milioane de euro. 

JOACĂ ACUM BLACKJACKRULETĂ ȘI ALTE JOCURI DE MASĂ!

Sloturile dețin supremația (38,1%), fiind urmate de poker ( 24%), ruletă (19,8%), blackjack (9,4%) și turneele live de poker (8,7%). Aici trebuie făcută mențiunea că operatorii din Portugalia au propus colaborarea cu trei piețe importante din Europa: Franța, Italia și Spania.

Clienții noi nu au mai dat nici ei năvală să-și facă conturi la duferitele case de pariuri, în trimestrul doi din 2017 fiind înregistrați puțin peste 64 000 de noi jucători, cu aproape jumătate mai puțin decât în primele trei luni ale anului - de 112 000. Comparativ cu anul trecut, situația e și mai catastrofală - în aprilie, mai și iunie 2016 au fost înregistrate 411 000 conturi noi. 

Cu toate astea, Guvernul portughez a solicitat venituri fiscale de 16,3 milioane de euro din jocurile de noroc online în primul trimestru din 2017 - cifră ce reprezintă aproximativ un sfert din veniturile totale ale operatorilor! Aceasta este o mică parte a taxelor pe care guvernul le impune operatorilor, de până la 16% din cifra de afaceri, în funcție de volumul activității.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi