PhilWeb acaparează piața jocurilor de noroc online din Filipine

Furnizorul de tehnologie PhilWeb Corporation continuă să găzduiască site-urile eGames din Filipine pentru distracții și jocuri de noroc (PAGCOR) din țară, în ciuda noilor reglementări ale statului împotriva acestor camere de jocuri. Cei de la PhilWeb au informat Bursa filipinez că societatea, prin intermediul filialei sale BigGame Inc., a achiziționat noi site-uri de jocuri de la I-3 Gamers Inc. în schimbul a 225.000 acțiuni PhilWeb, ceea ce înseamnă 2,09 milioane dolari. 

Este a patra oara cand PhilWeb achiziționează ”saloanele” PAGCOR eGames, iar acum societatea așteaptă ca autoritățile din Filipine să dea verde pentru funcționarea acestora. De când Gregorio Araneta - căsătorit cu Irene, fiica dictatorului Ferdinand Marcos, a preluat președinția companiei, PhilWeb a început să acapareze toate micile afaceri de eGames din Filipine. Și, recent, ofițerul de presă Dennis Valdes a dezvăluit că grupul va achiziționa alte 15 domenii PAGCOR de eGames pentru 7,5 milioane dolari.

DESCOPERĂ TOP 5 CASE DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE!

Valdes a declarat pentru CalvinAyre.com că ultimele achiziții au fost făcute pentru a sprijini operatorii cu care compania a lucrat în ultimii ani. Prima achiziție pe care PhilWeb a făcut-o a fost un site de e-Games deținut de Jonathan Ramos în orașul Tarlac. Ramos a primit 137.500 acțiuni comune PhilWeb. În iunie, BigGame a achiziționat un site PAGCOR e-Games în Mandaue City, în timp ce în iulie a cumpărat un altul într-un oraș din provincia Cebu.

În acest moment, cei de la PhilWeb așteaptă ca PAGCOR să transfere operațiunile sale de jocuri online, în special pentru rețeaua eGames. În trecut, autoritatea de stat pentru reglementarea jocurilor de noroc a transferat automat contractului de servicii de operațiuni online către PhilWeb, ceea ce nu s-a mai întâmplat acum. 

(credit foto: calvinayre.com)

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi