Share

Ponturi SUA: MLS: Philadelphia Union-New York Red Bulls. Incursiune în "soccerul" american

Ponturi Fotbal

Cota: 1.74

Adaugat de: Vădan Marc Nicolae

18 Iun 2017 18:50 299 2
Logo Philadelphia Union
Logo New York Red Bulls
Philadelphia Union
New York Red Bulls
VS
00:00 19 Iunie 2017
SUA-MLS

Analiză și informații pentru Philadelphia Union v New York Red Bulls

Cu începere de la miezul nopții, orele 00:00, pe Talen Energy Stadium din Chester vin oaspeți de pe coasta estică. Echipa locală, Philadelphia Union dă piept cu "taurii" de la New York Red Bulls.

Philadelphia Union

Gazdele ocupă poziția a 10-a în Conferința de Est, singura formație aflată sub ele fiind DC United. Cu doar 16 puncte obținute în 14 jocuri, distanța până la ultima clasată este de doar o lungime. Bilanțul de până acum este 4-4-6, cu un golaveraj pozitiv totuși, de 20-18. Echipa antrenată de tânărul Jim Curtin, un tehnician de numai 37 de ani are rezultate modeste în deplasare, însă pe teren propriu a început să evolueze bine înspre foarte bine. În ultimele 5 jocuri pe Talen Stadium a pierdut doar două puncte și în fiecare joc a marcat minim de două ori. În prezent, Philadelphia are o serie de 4 victorii consecutive pe acest stadion, iar una dintre acestea a fost obținută chiar împotriva oponentei de astăzi, de care a dispus, fără probleme, cu 3-0, acum o lună. Cel mai bun marcator al echipei este americanul Charles Sapong, care a fructificat 8 șanse de a marca până acum și care are o cotă de 2.60 să înscrie oricând în meciul din această noapte. Unul dintre cei mai importanți jucători ai gazdelor, Alejandro Bedoya este incert pentru acest joc, însă Haris Medunjanin, închizătorul bosniac, va fi în primul 11 care va arăta astfel:

Blake - Gaddis, Elliott, Onyewu, Fabinho - Medunjanin, Jones, Pontius, Ilsinho, Picault - Sapong.

 

New York Red Bulls

Spre deosebire de echipele cu același sponsor de pe continentul nostru, precum Leipzig sau Salzburg, parcursul celor din New York nu este la fel de performant. Se clasează abia pe poziția 7 între cele 11 formații din Conferința de Est. Au strâns 20 de puncte din 15 partide, învingând în 6 rânduri, remizând de două ori și fiind învinși în 7 jocuri. Proplema principală a echipei pregătite de Jesse Marsch o reprezintă jocurile externe. O victorie și 6 înfrângeri este bilanțul celor din New York în meciurile pe teren străin. Mai mult decât atât, în doar 3 din ultimele 10 deplasări au reușit măcar să înscrie. Seceta de goluri este la al 5-lea episod consecutiv în această seară. Moralul oaspeților a fost întreținut în această săptămână cu victoria împotriva concitadinilor de la New York City, la limită, 1-0, într-un joc de cupă însă. Oarecum atipic astăzi în Major League Soccer, vizitatorii au o echipă care nu are în efectiv niciun jucător consacrat la nivel înalt pe meleaguri europene. Vârful englez Bradley Wright-Philipps este principalul marcator al formației, cu 6 reușite și la cei 32 de ani ai săi este și al doilea cel mai bine cotat component al formației oaspete, la 1.42m. El este speranța celor de la New York de a sparge gheața, într-o formulă care va arăta cam așa:

Robles - Sal Zizzo, Perrinelle, Long, Lawrence - Adams, Felipe, Royer, Kijestan, Grella - Wright-Phillips.

 

DESCHIDE CONT ȘI PLASEAZĂ UN PARIU DE 50RON

VEI PRIMI 200RON BONUS INDIFERENT DE REZULTAT!

 

PROMOȚII PE CUPA CONFEDERAȚIILOR ȘI CE U21

Pont recomandat Philadelphia Union VS New York Red Bulls

Uitându-ne la clasament am putea spune că se preconizează o partidă echilibrată, dar la o privire mai atentă observăm că balanța se înclină mult în partea gazdelor. Philadelphia are 4 victorii la rând pe teren propriu, în timp ce New York Red Bulls are 4 înfrângeri consecutive în deplasare. Aceștia din urmă nu au mai marcat de peste 360 de minute pe teren străin, unde au obținut o singură izbândă în precedentele 10 jocuri. Atacul formației gazdă funcționează excelent, iar apărarea lor este a treia cea mai bună din conferință. De asemenea, acum o lună, în meci direct, Philadelphia s-a impus categoric, cu 3-0, ceea ce mă face să cred că nici astăzi nu pot rata victoria. Pentru mai multă siguranță o să aleg varianta draw no bet, care ne returnează miza în caz de egalitate și care ne oferă oricum o cotă destul de bună. Pronosticul meu pentru Philadelphia Union-New York Red Bulls este DNB 1, la cota 1.74 la Netbet.

Pont pariuri: DNB 1

Miza: 8/10

Cota: 1.74

Adaugat de: Vădan Marc Nicolae

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Vădan Marc Nicolae

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici