PGA Tour trece la next level în lupta împotriva mafiei pariurilor!

Șefii circuitului mondial profesionist de golf (PGA Tour) au luat o decizie istorică: de teama mafiei pariurilor, au lansat programul ”Integrity” pentru a proteja turneele de orice probleme legate de jocurile de noroc! Ca parte a noului program de integritate, care va intra în vigoare la 1 ianuarie 2018, PGA Tour a încheiat un acord cu grupul de tehnologie sportivă a datelor ”Genius Sports”. Ceva de genul este folosit cu succes în tenis - TIU (Unitatea de Integritate pentru Tenis) își face cu prisosință treaba. 

Principala preocupare a companiei angajată de PGA Tour va fi monitorizarea piețelor de pariuri la nivel mondial, pentru depistarea activităților suspecte în ceea ce privește meciurile de golf. "Am considerat că este important să mergem înainte cu un program de integritate pentru a ne proteja activitatea de problemele legate de pariuri", a declarat Jay Monahan (foto: golf.com), comisarul PGA Tour. 

Legalizarea jocurilor de noroc a câștigat teren în ultimii ani peste Ocean. Acum, toată lumea așteaptă decizia Curții Supreme la ultima solicitare a unui mare operator de a organiza pariuri sportive pe competițiile majore de peste Ocean. PGA Tour nu este implicat în acest caz, dar NCAA, NBA, NFL, NHL și MLB au depus o plângere împotriva acestei solicitări.

Parteneriatul PGA Tour cu ”Genius Sports” este similar cu cel al altor ligi sportive din  SUA care au dorit să-și păzească activitatea de mafia pariurilor. "Protejarea integrității sportului nu a fost niciodată mai importantă și necesită organizații care gândesc în perspectivă, cum ar fi și PGA Tour. Ei doresc să investească activ în tehnologia care să le asigure liniștea necesară desfășurării activității", a declarat Mark Locke, director executiv al ”Genius Sport”. (foto: gamblinginsider.com)

Potrivit celor de la ESPN, ”Genius Sports” și MLB au încheiat un acord de monitorizare a pieței pariurilor încă de acum doi ani. În vedere se au în special ofertele live ale caselor de pariuri pe anumite evenimente din meci - site-urile bazându-se pe datele live transmise de la fața locului pentru a stabili cotele. 

Noul plan de măsuri inițiat de cei de la PGA Tour va completa politicile anti-jocuri de noroc deja existente pe piață. În afară de jucători, în golful de peste Ocean nu au voie să parieze nici personalul și organizatorii diferitelor turnee și nici voluntarii care asigură bunul mers al competițiie. Misiunea declarată a Programului de Integritate este să mențină integritatea, să prevină și să atenueze corupția legată de pariuri în competițiile PGA Tour. (foto:pgatour.com)

”În același timp, se are în vedere protejarea bunăstării jucătorilor și a altor persoane implicate în circuitul profesionist de golf. Totul va fi completat cu politici și reglementări clare, educație continuă, precum și măsuti eficiente și coerente de monitorizare și aplicare a regulilor”, se arată în încheierea comunicatului făcut de reprezentanții PGA Tour. 

Pariază și tu pe meciuri din golf la casele de pariuri recomandate de PariuriX!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi