Petrolul Ploieşti vs Steaua Bucureşti - pariu GRATUIT de până la 50 RON la Sportingbet

Promoţiile din partea caselor de pariuri online licenţiate în România nu încetează să apară. Astfel după promoţia de la Unibet.com, despre care găsiţi detalii AICI, la Sportingbet.ro vi se oferă un pariu fără risc de până la 50 RON pentru meciul dintre Petrolul Ploieşti şi Steaua Bucureşti.

sportingbet-pariu-fara-risc.JPG
Despre meci

Întâlnirea de pe Stadionul Ilie Oană va începe duminică de la ora 20:30, contează pentru etapa cu numărul 14 din Liga 1, prima a returului şi găseşte cele două combatante în zone opuse ale clasamentului. Petrolul caută să scape de corvoada ultimului loc, în timp ce steliştii sunt în urmărirea liderului.

sportingbet-steaua.JPG
Despre promoţie

Primul pariu jucat la sportingbet.ro pe meciul Petrolul - Steaua este asigurat integral până la maxim 50 RON. Asta înseamnă că dacă acesta va fi pierdut miza o să vă fie rambursată integral, în limita a 50 RON.

Termeni şi condiţii

  • Oferta este valabilă doar pentru PRIMUL pariu plasat pre-meci pe disputa dintre Petrolul şi Steaua
  • Suma maximă rambursată este de 50 RON
  • Oferta este valabilă atât pentru clienţii care au cont, cât şi pentru cei intră acum pe sportingbet.ro şi deschid unul
  • Bonusul, dacă va fi cazul să-l primiţi, va fi adăugat în cont în cel mult 48 de ore de la terminarea partidei, adică până marţi seara, tocmai bine să-l folosiţi la meciurile din Champions League.
  • Întreaga sumă creditată ca şi bonus trebuie rulată de 5 ori pe cote de minim 1.50. Pariurile void (anulate) nu se iau în considerare la rulaj.
  • Dacă nu aveţi bani în contul Sportingbet.ro trebuie să ţineţi cont că depozitele prin Skrill şi Neteller nu se califică pentru promoţie

În plus, Sportingbet.ro ne-a anunţat că aleatoriu vor mai fi oferite pariuri gratuite în valoare de 5 RON celor care mizează pe meciul Petrolul vs Steaua Bucureşti.

La aceeaşi casă de pariuri aveţi şi alte promoţii extrem de atractive, după cum puteţi vedea şi în imaginea de la începutul articolului.

Sportingbet oferă bonus până la 400 RON la efectuarea primului depozit. Daţi click aici pentru a-l obţine!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi