PETROLUL a ajuns in Liga a 4-a

Petrolul a ajuns doar o umbră a echipei care în urmă cu fix 50 de ani, la Ploiești, dădea de pământ cu marea Liverpool și îi învingea pe englezi cu 3-1. Lipsa banilor a trimis-o acum în Liga a 4-a ! Nici numele nu va mai fi păstrat. Fostul jucător al Petrolului, Valeriu Răchită, cel care se va ocupa de noua echipă, a anunțat că numele gruparii ploieștene va fi ales de către...suporteri. Răchită va fi responsabil și cu găsirea de noi investitori.

Omul numit să readucă gruparea ploieșteană în prim-planul marilor nume din Liga 1 e convins că va găsi noi oameni darnici, cu bani, și a dezvăluit că sunt deja 5 propuneri pentru noul nume al echipei.  
Fost jucător și la Steaua, Răchită a antrenat-o pe Petrolul în două rânduri: în sezonul 2005-2006, iar ultima oară între 2009 și 2012.  

Petrolul, câștigatoare a 4 titluri și 3 cupe ale României, a falimentat în această vară după 92 de ani de existența. Clubul care inițial s-a numit Juventus București s-a mutat la Ploiești în anul 1962.
Marca Petrolul și toate simbolurile acesteia au revenit în proprietatea Primăriei Ploiești după ce fostul șef al echipei, Dan Capră, a adus falimentul pe Stadionul "Ilie Oana".

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi