Petrescu se dă jos din tren. A semnat cu CFR, dar e așteptat în China!

Când Iuliu Mureșan i-a urat mult succes în carieră lui Dan Petrescu, toată lumea a zâmbit, știind că ”Bursucul” tocmai își prelungise contractul cu CFR Cluj. Numai că președintele ardelenilor se pare că n-a glumit deloc. Potrivit lui MM Stoica, Petrescu (foto: sportpictures.eu) va pleca la sfârșitul acestui sezon în China, unde îl așteaptă un contract ”beton”. Mai mult, MM a indicat și care va fi noul antrenor al clujenilor!

”Am informaţii conform cărora Dan Petrescu a semnat în China. Eu spun ce am auzit, că Petrescu pleacă în China. Nu e părerea mea, e o informaţie. Din vară ar urma să plece, aşa am auzit. Şi mi s-a mai spus că cei de la CFR l-au contactat deja pe Edi Iordănescu..", a declarat MM Stoica într-o intervenție la Digi Sport.

Edi Iordănescu este liber de contract după ce s-a despărțit, cu scandal, de Astra din cauza patronului Ioan Niculae. Acesta l-a adus imediat la echipă pe Gigi Mulțescu - ”mantaua de vreme rea” din campionatul românesc. Mulțescu a avut o declarație surprinzătoare după primul antrenament efectuat cu giurgiuvenii, spunând că nimeni nu-i duce dorul lui Iordănescu junior (foto: sportpictures.eu)

Fiul fostului selecționer al României nu a rămas dator și i-a dat o replică pe măsură lui Mulțescu. ”Nu cred că trebuiau să fluture batiste la primul antrenament pentru a demonstra ceva, fiindcă sunt bărbaţi şi sportivi adevăraţi, nu actori. Aşa că nea Gigi M, nu e important să vedeţi jucători plângând!..E suficient dacă reuşiţi să vedeţi măcar că antrenaţi în play-off o echipă reformată de la 0. Şi cred că asta e suficient. Succes!!", a postat Edi Iordănescu pe contul său de socializare. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!