Petrescu a identificat pericolul: ”Sper să nu fie în formă cu noi!”. De unde vede meciul

Dan Petrescu a preferat să vorbească ultimul despre derby-ul de mâine seară cu echipa lui Dică. Dar, ca și cei de la FCSB, antrenorul CFR-ului a spus că meciul nu este decisiv pentru stabilirea noii campioane a României. ”Bursucul” știe cum se va face diferența între echipe în acest play-off.

”Indiferent de rezultat, mai rămân 8 meciuri, sunt 24 de puncte şi cred că se va juca până la ultima etapă, pentru toate locurile. La fel ca şi anul trecut. În acest play-off, fazele fixe vor decide clasamentul”, crede Petrescu. 

Pe hârtie CFR are prima șansă la titlu, dar Petrescu nu se grăbește și crede că FCSB are șansa ei. De Alibec (foto: sportpictures.eu) se teme cel mai mult antrenorul ardelenilor. ”Nu ai cum să spui că eşti favorit, dacă ne uităm la toate meciurile pe care le-am avut cu ei. Au fost foarte echilibrate. Statistica spune că în 30 de meciuri, mai mereu a câştigat Steaua, doar 3 victorii are CFR. Per total, Steaua are un avantaj moral. Nu există favorită însă la acest meci”.

“La ultimul meci de campionat, Alibec a intrat foarte bine, mi-a plăcut atitudinea lui. Sper să nu fie în aceeaşi formă, ca la ultimul meci. Dacă Alibec e la maximum, toţi stim că poate să fie cel mai bun vârf român. Sper să nu fie în formă la meciul cu noi, să-şi revină după aceea..”, a spus Dan Petrescu. 

Trimis în tribune la meciul cu Poli Iași, Dan Petrescu (foto: sportpictures.eu) nu s-a hotărât unde o să stea în timpul partidei. Este întrebarea pe care și-o pune mai toată lumea - el își poate conduce echipa chiar de deasupra băncii de rezerve, dar nu e convins că e cea mai bună soluție. ”Bursucul” a uimit cu răspunsul său..

“Voi sta la televizor. Dacă nu pot să stau pe bancă, ce pot să fac?.. În tribune nu am cum. Este prea multă lume şi nu am voie să dau indicaţii. Cred că o să stau în faţa televizorului. Vedem. Voi fi înainte de meci, la hotel, apoi am antrenorii secunzi, în care am mare încredere”, a spus antrenorul liderului.

Casele de pariuri vin cu oferte speciale pentru derby-ul Ligii 1 Betano dintre CFR Cluj și FCSB. Totodată, te sfătuiesc să urmărești și pontul recomandat pe site-ul nostru pentru derby-ul de mâine seară. 

Deschide cont acum și plasează orice pariu pe CFR Cluj vs FCSB
Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

Află mai multe detalii deAICI!

 

Deschide cont și pariază pe victoria lui FCSB la o super cotă cotă de 35.00!

Amănunte despre ofertă găseștiAICI!

 

Încasează acum un FREEBET de 25RON pe România Liga 1!

Mai multe detalii despre ofertă poți afla deAICI!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!