Peste 3 milioane de euro câştigaţi pe un bilet după un rezultat tras la sorţi!

3.378.186,71 euro a fost premiul acumulat la Pronosport-ul spaniol înaintea etapei a 16-a din Liga a doua. Norocul i-a surâs unui bărbat care a ales să joace pe bilet 15 meciuri, la o agenţie din Marbella (Malaga). Marele premiu l-a câştigat însă după ce rezultatul unui meci a fost stabilit prin tragere la sorţi la Sediul Loteriei de Stat!

Aflată pe poziţia a 14-a pe biletul norocos, partida dintre Levante şi echipa lui Răzvan Raţ, Rayo Vallecano, nu s-a mai disputat din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. Pentru că nu s-a jucat în următoarele 24 de ore, meciul a fost anulat conform regulamentului concursurilor de pronosticuri sportive aflat în vigoare în Spania. Numai că respectivul câştig trebuia atribuit! Aşa că s-a trecut la tragerea la sorţi a rezultatului, unde a ieşit "1" - adică exact rezultatul pe care mizase bărbatul!! Meciul dintre Levante şi Rayo Vallecano se va juca până la urmă pe 21 decembrie.

Click aici si pariaza LIVE pe cea mai buna oferta de pariuri

Nu este pentru prima dată când Societatea Naţională de Jocuri de Noroc şi Pariuri Sportive din Spania recurge la asemenea metodă pentru a stabili biletul câştigător. Pe 18 septembrie a validat în mod asemănător un bilet, şi tot cu 15 evenimente pe el. Peste 2 milioane de euro a fost premiul de atunci.

 

Foto: marca.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi