Peste 27.000 de lire sterline s-au pierdut astăzi pe o cotă de 1.01!

În pariuri nu este nimic sigur! Am spus asta de foarte multe ori şi mulţi nu ne cred. Mai sunt încă pariori care atunci când văd o cotă de 1.05-1.10 o consideră "sigură" şi spun că n-au cum să piardă pe ea.

winlosedic450.jpg

Probabil acelaşi lucru l-au spus şi mulţi pariori astăzi la meciul de tenis dintre Fernando Verdasco şi Benjamin Becker. Într-o postare pe o reţea de socializare site-ul de betting exchange Betfair (deschide cont acum) ne anunţă că nu mai puţin de 27.000 de lire sterline s-au pierdut astăzi în tranzacţiile făcute pe victoria lui Fernando Verdasco. Mare favorit în acest joc spaniolul a revenit deupă ce a pierdut primul set şi le-a câştigat pe următoarele două cu 6:0 şi 6:1. În setul 4 a făcut break la 1:1 şi până la 3:5 şi-a păstrat serviciul. Au urmat însă patru game-uri la rând reuşite de Becker şi s-a ajuns în decisiv, acolo unde s-a ajuns până la 9:8, moment în care germanul a avut minge de meci pe care n-a ratat-o.

betfair.JPG

 

Astfel foarte mulţi traderi la Betfair, dar probabil şi pariori la alte case de pariuri online au pierdut incredibil pe o cotă de doar 1.01.

 

Salvează

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi