Peste 1 mld euro venituri în 2017 pentru GVC. 4,5 mld costă preluarea Ladbrokes!

Compania GVC Holdings va prelua Ladbrokes Coral într-o tranzacție ce se presupune că va ajunge la 4 miliarde de lire sterline. Grupul a declarat că la sfârșitul anului 2017 a înregistrat câștigurile pe care anticipase că le va obține, după o serie de creșteri semnificative în ultimele luni ale pariurilor sportive.

Astfel, venitul net al GVC Holdings (foto: highstakesdb.com) doar pentru ultimele trei luni din 2017 a fost de 248 milioane de lire sterline (279,5 milioane de euro). În consecință, este de așteptat ca venitul integral pentru tot anul trecut să fie de aproximativ 1,010 miliarde de euro.

Directorul executiv, Kenny Alexander, a declarat: "Sunt încântat să raportez un alt an puternic pentru grupul nostru, cu o creștere de 18% a veniturilor. Iar acest lucru reflectă puterea mărcilor noastre, a tehnologiei și a muncii depuse de noi toți. Am demonstrat încă o dată capacitatea noastră de a integra achiziții semnificative și, în același timp, de a înregistra o creștere de top”. 

Deschide cont și pariază pe cele mai populare loterii din lume chiar acum, de pe calculator sau mobil!

Alexander spune că tranzacția cu Ladbrokes Coral reprezintă o oportunitate interesantă pentru ambele companii, creând un grup de jocuri la nivel mondial cu un portofoliu de mărci puternice pe toate piețele online reglementate majore. Printre alte mărci, GVC este proprietarul Sportingbet și bwin, dar și a Foxy Bingo. (foto: plus.google.com)

Preluarea de către GVC a Coral Ladbrokes va crea una dintre cele mai mari companii de jocuri de noroc din lume. Analistul Gavin Kelleher a declarat pentru Racing Post: "Aceasta este o altă actualizare pozitiva pentru GVC, care scoate din nou în evidență operformantă extraordinară bazată pe un grup stabil atât în ceea ce privește pariurile sportive, cât și restul jocurilor de noroc”. baza a grupului atat in sport cat si in jocuri".

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!