Pentru pariuri: se întâmplă mereu la Germania - Italia

Italia a învins Germania acum 4 aniGermania întâlnește Italia astăzi, în cel mai așteptat sfert de finală de la UEFA Euro 2016. Partida este asemănată de mulți cu o finală. De altfel, și cei doi selecționeri consideră că echipa care trece mai departe are șansele cele mai mari să câștige competiția. Germania a învins-o cu 4-1 pe Italia într-un amical jucat în primăvară, însă acel rezultat cu greu poate reprezenta un punct de reper în încercarea de a anticipa rezultatul din această seară.

În analiza meciului ne putem raporta la precedentele întâlniri directe de la turnee finale, opt la număr. Există trei puncte comune:

  1. Italia nu a pierdut niciodată. Șase meciuri s-au terminat la egalitate după 90 de minute, iar italienii s-au impus de două ori în timpul „regulamentar” (la Euro 2012 și Cupa Mondială 1982)
  2. În meciurile în care s-a înscris, Italia a deschis de fiecare dată scorul.
  3. Atunci când s-a marcat, au marcat ambele echipe: Germania – Italia 1-2 (Euro 2012), Germania – Italia 1-1 (Euro 1988), Italia – Germania 3-1 (Cupa Mondială 1982), Italia – Germania 4-3 (Cupa Mondială 1970).

 

Unde încep cei mai mulți pariori să joace la pariuri sportive online? Află acum!

 

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi