Pentru al doilea an la rând, trofeul Unibet Open București rămâne în România!

Ieri s-a tras, oficial, cortina peste sezonul turneelor live de poker în România cu o competiție de cinci stele în București. Main Eventul Unibet Open a atras la start o serie de jucători importanți din țară, dar și din Europa, care au luptat până în ultima secundă pentru marele trofeu. Acesta i-a revenit românului Marius Pertea, care l-a învins pe croatul Robert Vukovic și a păstrat trofeul în România. S-a întâmplat pentru al doilea an la rând după ce, în 2016, Traian Bostan s-a încoronat campion. El  a reușit să câștige atunci jackpotul de 100.000 de euro, depășindu-l pe profesionistul britanic Eli Heath. 

În finala din acest an, Pertea (foto: ro.pokernews.com) a deținut chip-leadul majoritatea timpului. În ultima mână, românul a dat check de trei ori. Vukovic nu a anticipat în niciun moment pericolul, a riscat cu un all-in de 2.800.000, iar Marius l-a plătit rapid. Când a întors cărțile, românul a imediat mâinile ridicat mâinile în semn de victorie. Pentru traseul său, Marius a fost recompensat cu jackpotul de 90.925 de mii de euro - cel mai mare premiu câștigat până acum în carieră! 

Clasament final Unibet Open București 2017:

1. Marius Pertea (România) 90,925€
2. Robert Vukovic (Croația) 56,500€
3. Pavao Veza (Croația) 38,965€
4. Avi Cohen (Israel) 28,860€
5. Bojan Zidar (Slovenia) 22,200€
6. Guy Ohayon (Israel) 17,080€
7. Christopher Heidelbacher (România) 13,665€
8. Henrik Tellving (Suedia) 10,930€
9. Dor Lan (Israel) 9,110€
 
 
Cei de la Pokernews.com au făcut ”tabloul” de jucător al lui Marius Pertea. Iar românul este considerat una dintre revelațiile turneelor live desfășuratre în România. După un an 2015 modest, el a ”explodat” pur și simplu în acest sezon. Astfel, după un loc 3 obținut la Campionatul de Poker ”Israeli București” din primăvară, el a bifat locul 11 ​​în Main Eventul PSC Monte Carlo din aprilie. A urmat o victorie la High Rollerul PokerFest din luna mai, ulterior el fiind și finalist la ediția aniversară a PokerFest din noiembrie. 
 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!