Pensionară, dar extrem de activă la 74 de ani pe piața jocurilor de noroc

Un raid efectuat la sfârșitul săptămânii trecute de către polițiștii unității de operațiuni speciale din Columbus (SUA) s-a lăsat cu arestarea a patru persoane. Cu toții au fost acuzați de implicare în organizare de jocuri de noroc ilegale în diferite locații ale orașului Talokas Lane. 

Marea surpriză a polițiștilor a fost că cea care conducea ”rețeaua” era o pensionară de 74 de ani! Annie Tellls (foto: ledger-enquirer.com) a corupt-o apoi pe Patricia Allen (55 de ani), dar și pe William Snead (50 de ani) și Christopher Earl Kennedy (29 de ani) - ultimul din Phenix City. Bătrânica se ocupa de locațiile unde se organizau jocurile de noroc, în vreme ce ceilalți trei racolau clienții. 

Cei patru au fost cadorisiți cu ”brățări” de oțel la mâini și conduși în arestul poliției din Muscogee. Acolo vor sta până când se va produce audierea lor în fața unui tribunal. Anchetatorii au indicii că rețeaua ar fi însă mai mare, iar un reprezentant al poliției a declarat că acțiunile de percheziție vor continua în această săptămână. 

În afară de cei patru ”afaceriști”, polițiștii s-au întors la secție cu mai multe telefoane mobile, două computere dar și alte obiecte ce serveau la organizarea jocurilor de noroc ilegale. Toate au fost confiscate și vor fi comercializate prin intermediul monetăriei statului. 

Descoperă Top5 case de pariuri online legale recomandate de PariuriX!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi