Pe Unibet Poker s-a dat startul primului festival de turnee online

De astăzi, poți lua și tu parte la  primul festival de turnee organizat de acest operator. Unibet Online Serie debutează azi și se va încheia pe 11 martie. Este prima competiție online pe care compania o organizează e la retragerea din rețeaua  Microgaming Poker pentru a-și crea propria platformă de poker. Cei de la ro.pokernews.com notează că această competiția include 28 de evenimente împărțite în trei nivele diferite de buy-in (nano, low și high) cu 84 de turnee care garantează premii totale de 300.000 de euro. 


  
Cel mai mic nivel pune la bătaie turnee cu intrări cuprinse între 10 eurocenți și 1 euro - adică aproape orice jucător își va permite să intre în joc. Pe de altă parte, în turneele low se va intra cu mize între 2 și 5 euro, în vreme ce turneele high au buy-in-uri între 25 și 100 de euro. În parelel, pe site se vor desfășura ”sateliți” care oferă tuturor posibilitatea de a se califica la turneul pe care îl are în vedere pentru o sumă mai mică.

”Balul final” îl reprezintă cele trei mari turnee (Main Eventuri), iar cel mai important dintre ele (buy-in de 100 de euro) pune la bătaie un premiu garantat de 100.000 de euro. Până atunci, vor rula în fiecare zi câte șase mini-turnee, cu ore de începere între 21.00 și 22.30. Alte patru leaderboarduri vor fi organizate în aceasta perioadă (unul pentru fiecare nivel și unul general) și care pun la bătaie premii de 25.000 de euro. Marele câștigătotor va fi recompensat cu un cec în valoare de 1.500 de euro, în timp ce ceilalți trei câștigători (ptr. nivelurile High, Low și Nano) se vor alege cu un premiu de 700, 500 și respectiv 200 de euro.

În afara celor 1.500 de euro, marele câștigător va pleca acasă cu o invitație la turneul inaugural Unibet Battle of Champions, de la sfârșitul acestui an. Evenimentul va aduna la start toți campionii Unibet Poker din 2018 într-un Sit&Go de 9 oameni.

Negreanu, a doua cea mai influentă persoană din poker 

Peste Ocean s-au decernat distincțiile pentru ”premianții” anului 2017. Dar canadiano-românul Daniel Negreanu nu s-a mai numărat printer câștigători, ca în ceilalți ani. Astfel, el a ocupat două locuri doi la categorii unde ajungi pe podium datorită social-media. Negreanu l-a urmat pe Joe Ingram la categoria ”blogger-ul anului” și pe Cary Catz la categoria ”cea mai infuentă persoană din poker”. 

Iată premiile acordate în poker pe 2017: 

1. GPI American Player of the Year Bryn Kenney
2. GPI Female Player of the YearKristen Bicknell
3. Poker Journalist of the Year Lance Bradley 
4. Industry Person of the Year Matt Savage 
5. Breakout Player of the Year Artur Papazyan 
6. Tournament Performance of the Year Scott Blumstein
7. Mid-Major Circuit of the YearWPTDeepStacks (WPTDS)
8. Event of the Yearpartypoker MILLIONS North America (Playground Poker Club, Montreal) 
9. Charitable Initiative of the YearOne Step Closer Foundation
10. Award for Lifetime Achievement in PokerLon Mceachern și Norman Chad
11. Moment of the YearEma Zajmovic devine prima femeie care câștigă un eveniment de deschidere WPT
12. Poker Media Content of the YearDead Money: A Super High Roller Bowl Story (documentar PokerCentral) 
13. Poker Streamer of the YearJaime Staples 
14. Poker Broadcaster of the YearNick Schulman
15. Video Blogger of the Year Andrew Neeme (Au mai fost nominalizati: Joe Ingram, Daniel Negreanu si Doug Polk)
16. Poker Podcast of the YearPokerCentral Podcast (Brent Hanks, Will O’Connor, Remko Rinkema) 
17. PocketFives Legacy Award Ari Engel
18. Biggest Influencer in Poker Cary Katz (Au mai fost nominalizati: Daniel Negreanu, Doug Polk si Matt Savage) )
19. Jury Prize Eric Danis
20. People’s Choice Award for Poker Personality of the Year (votul publicului)Andrew Neeme (Au mai fost nominalizati: Johnathan Little, Doug Polk si Daniel Negreanu)

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!