Pe terenul ăsta ar trebui să se joace, astăzi, Hermannstadt - FCSB. ”Suntem penibili!..”

O oră au încercat cei de la Hermannstadt să-l convingă pe arbitrul Cătălin Popa că meciul se poate juca. La a doua ”descălecare” pe teren a centralului, s-a luat decizia ca meciul să se amâne pentru azi la ora 14:00. Șeful departamentului competiții din cadrul FRF, Felix Grigore, a pus accent pe ”litera regulamentului” într-o intervenție la tv, dar a uitat de...spiritul regulamentului. Șefii săi i-au luat apărarea, și lui, dar și arbitrului Popa, printr-un comunicat oficial emis târziu în noapte..

”La ora de start a meciului, brigada de arbitri condusă de ”centralul” Cătălin Popa a constatat că partida nu se putea disputa din cauză că anumite zone din suprafața de joc (foto: frf.ro) puteau pune în pericol integritatea jucătorilor, concluzie la care a ajuns după o oră, așa cum prevede regulamentul. Astfel, cele două cluburi au agreat ca meciul să fie reprogramat a doua zi”, se arată în comunicatul postat pe site-ul federației.

Dică a lăsat acasă câțiva jucători, printre care și pe Filipe Teixeira. Brazilianul a urmărit scenele incredibile de la Sibiu din fața televizorului. N-a rezistat și a postat un mesaj pe contul său de socializare. "Ce naiba?! Penibil!..", a fost mesajul postat de Teixeira pe Instagram, alături de fotografie cu terenul îngheţat de la Sibiu.

 

Gigi Becali l-a luat și el în ”bețe” pe șeful FRF, Răzvan Burleanu. ”M-a lăsat mut răutatea şi duşmănia acestui om. Dacă el poate să îşi permită, şi văd că poate, să batjocoreşti o echipa că Steaua...e mult, e foarte mult!”, a spus Becali. Patronul lui FCSB a declanșat ”războiul” împotriva FRF și insistă pentru aducerea arbitrilor străini la meciurile din play-off. Becali a anunțat că va face ”alianță” cu CFR Cluj pentru ca măcar cele mai importante partide să fie arbitrate de străini.  

"Sunt 3-4 meciuri în care vrem arbitri străini. Burleanu ar trebui să slujească echipele de club. Prin ironiile lui va dați seama ce mentalitate are...Sunt de acord cu ce au zis cei de la CFR Cluj, cu arbitri din Anglia, Franța, Spania. Hai să mergem la Federație și să spunem că vrem asta!", a zis Becali. (foto: prosport.ro)

Răzvan Burleanu a respins categoric ideea aducerii de arbitri străini pentru meciurile din play-off. În plus, șeful FRF i-a luat la ”11 metri” pe patronii de club din Liga 1 Betano. "Am văzut că nu există un consens. E, mai degrabă, dorința unor persoane care vor să aibă o influență în arbitrajul românesc. Cei care chiar își doresc să fie sinceri cu ei înșiși, când vorbim de integritate, să aibă această decență și să spună care au fost șpăgile pe care le-au plătit arbitrilor până în 2014. Cui și cât...”

”Punctul meu de vedere e că nu suntem de acord. Eu nu sunt de acord. Mă întreb dacă nu cumva aceleași persoane ar trebui să-și dorească ca inclusiv cluburile să fie conduse de manageri străini. Deci cei care sunt împotriva jucătorilor români sunt și împotriva arbitrilor români..", a spus Răzvan Burleanu (foto: sportpictures.eu)

Revenind la meciul care ar trebui să se joace, astăzi, la Sibiu în Cupa României, să spunem că acesta poate fi urmărit în direct de la ora 14:00 la Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Pro X. FCSB a anunțat pe site-ul oficial ”11”-le pe care Dică îl va trimite în teren cu Hermannstadt: Bălgrădean - A. Jorge, Larie, Bălașa, Filip - Ov. Popescu, D, Nedelcu, Man - F. Tănase, Budescu, F. Coman. 

Deschide cont și plasează un pariu 1X2 pe Hermannstadt vs FCSB!

Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

Detalii despre ofertă găsești AICI!

 

Deschide cont și pariază pe victoria FCSB-ului la o cotă mărită de 20.00!

Amănunte despre ofertă AICI!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!