Pe principiul ori la bal, ori la spital, a luat 70 870 lire sterline cu doar 10 lire pariate!

Un bărbat din Marea Britanie a dovedit faptul că poți să fii tobă de pariuri, dacă nu ai și puțin noroc. Avea cotă 7.087 să-i iasă nebunia de bilet și....a reușit! Pe scurt, pariorul nostru a jucat 10 lire pe un bilet la începutul sezonului, anul trecut, pe evenimente care au stârnit râsul prietenilor lui...Pe 6 câștigătoare din diferite divizii a pus omul banii, pentru un câștig total de 70 870 lire sterline! 

A avut un curaj chiar mai mare decât celălalt britanic care a pariat pe Leicester campioană în sezonul trecut. Ce evenimente incredibile a jucat bărbatul la pariuri, pe principiul ”ori la bal, ori la spital”:

- Chelsea, echipa lui Conte (Foto: chelseafc.com) să câștige titlul în Premier League

- Newcastle să promoveze în Premier League după primul loc în Championship

- Sheffield United să termine pe primul loc în League One

- Portsmouth să termine pe primul loc în League Two

- Hibernian să câștige Liga a doua din Scoția 

- Livingston să termine pe primul loc în Liga a treia din Scoția 

Cele mai mari emoții i le-a dat echipa antrenată de Rafa Benitez (Foto: nufc.co.uk). Pe doi multă vreme, Newcastle le-a luat fața celor de la Brighton&Hove pe ultima sută de metri. Echipa lui Benitez a primit însă un ajutor nesperat de la rivali - Brighton a pierdut 2 din ultimele 3 partide și a fpcut egal în ultima etapă, terminând pe locul 2 la un singur punct în spatele lui Newcastle. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!