Pe pariurix.com ofertele exclusive nu sunt doar de Halloween!

Odată cu încheierea Halloween-ului s-au încheiat şi ofertele exclusive. Nu la noi! PariuriX vă oferă 5 bonusuri exclusive de o perioadă bună de timp şi va continua să vi le ofere măcar până la finalul acestui an! Despre ce oferte este vorba afli doar citind în continuare acest articol.

1. Primul pariu 100% fără risc până la 150 RON, în loc de primul pariu 50% fără risc până la 150 RON la unibet.ro

Diferenţa dintre bonusul exclusiv pariurix.com şi bonusul standard:

  • dacă pariezi 50 RON primul pariu la Unibet după ce ai deschis cont de pe un link de pe site-ul nostru şi ai pierdut vei primi înapoi bonus 50 RON
  • dacă pariezi 50 RON primul pariu la Unibet după ce ai deschis cont în alt mod (fără să accesezi un link de pe site-ul nostru) vei mai primi în cont doar 25 RON.

Acelaşi exerciţiu îl poţi face şi în cazul unei mize de 150 RON (cont deschis prin noi ai returnare 150 RON, cont deschis în alt mod ai returnare 75 RON)

Click aici pentru a obţine pariul 100% fără risc până la 150 RON!

2. Bonus 100% la prima depunere până la 300 RON, în loc de bonus 100% la prima depunere până la 200 RON la sportingbet.ro - ofertă unică în România

Asta înseamnă că dacă alegi să deschizi cont la Sportingbet de pe link-ul nostru de afiliat şi depui 300 RON vei primi bonus 300 RON. În oricare alt mod deschizi contul vei primi doar 200 RON bonus.

Click aici pentru a obţine bonusul 100% până la 300 RON!

3. Bonus 100% la prima depunere până la 500 RON, în loc de 100% până la 450 RON la netbet.ro.

Dacă deschizi cont la Netbet accesând un link de pe pariurix.com, foloseşti codul promoţional PARIURIX1 vei primi la o depunere de 500 RON încă 500 RON bonus. În cazul în care contul este deschis prin alt mod bonusul va fi de maxim 450 RON.

Click aici pentru a obţine bonusul 100% până la 500 RON!

4. Pariu gratuit de 50 RON la prima depunere la fortuna.ro - ofertă unică în România

Dacă ofertele de la Unibet şi Netbet mai se regăsesc din când în când şi pe alte site-uri de profil, oferta avută de PariuriX împreună cu Fortuna este unică. La prima depunere vei primi un pariu gratuit de 50 RON, acesta alăturându-se pachetului de bonusuri de până la 1.000 RON: Pariul gratuit îl primeşti şi dacă depui prima dată 25 RON, dar şi dacă depui 200 RON. Tot profitul rezultat de pe urma pariului gratuit sunt banii tăi.

Să spunem că depui 25 RON, primeşti 50 RON pariu gratuit şi-l joci pe cota 2 şi câştigi. Vei avea în cont imediat 75 RON, bani cu care faci ce vrei. Dacă pierzi rămâi cu cei 25 RON depuşi de tine. Îţi recomand să depui însă minim 200 RON pentru a beneficia la maxim de întregul pachet promoţional existent la Fortuna.

Click aici pentru a obţine pariul gratuit de 50 RON!

5. Full bet de 30 RON la prima depunere la betano.ro - ofertă unică în România

Fiind cel mai bun site de profil din România PariuriX a reuşit să obţină un full bet (pariu gratuit) de 30 RON la Betano. Am mai văzut oferta aceasta şi pe un site concurent, acolo însă valoarea full bet-ului era de doar 20 RON.

Dacă ai un buget mic pentru pariuri aceasta este cea mai tare ofertă promoţională din România. Depui 25 RON, primeşti bonus la prima depunere 25 RON (100% până la 200 RON) şi un full bet de 30 RON pe care trebuie să-l joci pe o cotă de 1.50. Tot ce se câştigă de pe urma full bet-ului (nu doar profitul ca la Fortuna) îţi rămâne în cont, fără condiţii de rulaj.

Să spunem că depui 25 RON, primeşti bonus 25 RON şi full bet de 30 RON. Pe acesta din urmă îl joci pe cota 2 şi câştigi. Vei avea în cont imediat 110 RON! Asta pornind de la 25 RON şi prinzând o singură cotă de 2! Iar dacă ai ghinion şi pierzi full bet-ul de 30 RON nu este foarte mare pagubă, deoarece vei rămâne în cont cu cei 50 RON!

Click aici pentru a obţine pariul 100% fără risc până la 30 RON!

bonus-exclusiv-agentii-de-pariuri-online.jpg

Trecând peste prezentarea celor 5 bonusuri exclusive pariurix.com vreau să mai abordez o temă în articolul curent.

Am văzut, în special pe Facebook, o concepţie puţin greşită: "nu deschid cont de pe link-urile voastre ca să vă îmbogăţiţi voi de pe urma mea". Nu înţeleg de ce acele persoane sunt negativiste. Ele consideră din start că vor pierde banii, ceea ce este în opinia mea o gândire nu tocmai bună pentru un parior. Eu aş spune mai degrabă "hai să deschid cont de pe link-urile voastre, să câştig câteva sute de mii de lei şi să vă las pe voi în gaură".

Legat de această "îmbogăţire" a noastră de pe urma unei persoane care deschide cont de pe un link de afiliat iar este o gândire eronată. Să luăm şi exemplul "fericit" pentru noi în care un parior deschide cont de pe un link de afiliat şi pierde suma depusă. La Fortuna afiliatul câştigă 30% din pierderile nete ale jucătorilor. Prin urmare dacă tu deschizi cont la fortuna.ro, depui 25 RON şi-i pierzi noi primim 7.5 RON. ATENŢIE! Tu nu pierzi nici măcar un ban în plus. În ambele cazuri (dacă ai deschis cont de pe un link de afiliat sau dacă nu) vei pierde aceeaşi sumă de 25 RON. Dacă dai link-ul anterior unui prieten şi el deschide cont, depune 25 RON, primeşte free bet-ul de 50 RON îl joacă pe o cotă de 2 (care nu e ff greu de prins), câştigă pariul şi retrage cei 75 RON din cont aduce un minus de 3-4 ori mai mare (decât ce am câştigat de pe urma ta) în contul nostru de afiliat.

Cu ce te ajută pe tine să ai cont deschis la o casă de pariuri prin PariuriX

  1. Beneficiezi de ofertele exclusive prezentate mai sus. Poate 1, 2 sau 3 bonusuri speciale vei mai găsi şi pe alte site-uri, dar 5 cu siguranţă nu.
  2. În cazul în care ai nevoie de ajutor într-o problemă cu una din agenţii vom încerca să te ajutăm, în măsura în care putem şi noi. Având forumul la dispoziţie, care nu ştiu dacă a rămas singurul dedicat pariorilor din România dar cu siguranţă este cel mai activ, îţi poţi expune problema şi dacă considerăm că te putem ajuta iar contul la agenţia respectivă este deschis prin noi vom lua legătura cu reprezentantul casei de pariuri în România. Au fost în trecut 2-3 cazuri când după validări eronate şi discuţii pe chat care n-au dus la un rezultat pozitiv pariorii ne-au prezentat dovezile că pariurile au fost validate greşit, noi am luat legătura cu reprezentanţii caselor de pariuri şi validarea pariurilor a fost modificată în mod corespunzător
  3. Deschizând conturi de pe link-urile noastre sau dând mai departe link-ul https://pariurix.com/agentii prietenilor care vor să parieze online ne ajuţi să vă putem susţine atunci când aveţi nevoie. Să nu uităm că în 2015 PariuriX a fost singurul site de profil care s-a implicat să-i ajute, în măsura în care s-a putut, pe pariorii amendaţi pentru că au pariat la Bet365. Chiar recent am avut un articol în Adevărul pe această temă. Astfel de articole nu vă gândiţi că sunt gratis şi efectiv pentru noi ca site nu se poate spune că este de mare ajutor, dar sunt cumpărate tocmai din dorinţa de a fi alături de pariorii amendaţi pe nedrept.
  4. Participi la concursurile din pagina https://pariurix.com/bonus-pariuri. Chiar mâine se va încheia unul, câştigătorul urmând să primească un costum de Halloween în valoare de 600 RON. După cum spuneam şi în titlu, la noi promoţiile şi ofertele nu sunt doar de Halloween, aşa că accesând link-ul de mai sus poţi vedea ce premii surpriză te aşteaptă în luna decembrie, singura condiţie fiind să deschizi conturi la casele de pariuri de pe linkurile noastre şi, bineînţeles, să pariezi.
  5. Primeşti cartea Pariuri sportive fără secrete gratuit (detali aici), cartea fiind la vânzare la preţul de 99 RON. Tu o vei primi gratuit dacă ai deschis cont la una din cele case de pariuri prezentate mai sus şi ai efectuat o depunere minimă de 100 RON. În plus ai putea ca pe viitor să beneficiezi şi de volumul al doilea al cărţii, un volum care (dacă va fi scris) va fi mult mai complex.

În final vrem să mulţumim celor care ne susţin şi dau link-ul https://pariurix.com/bonus-pariuri şi prietenilor care vor să deschidă cont la una din casele de pariuri online recomandate de PariuriX.

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi