Pe pariori îi aşteaptă o săptămână plină! Vezi care sunt cele mai importante evenimente pe care puteţi paria în perioada 9-15 februarie 2015!

A început o nouă săptămână şi cu cât înaintăm în an cu atât lucrurile devin mai interesante în competiţiile sportive. În cele ce urmează ne-am propus să vă prezentăm pe scurt principalele evenimente sportive programate în această săptămână.

Fotbal

fotbal.JPG

Astăzi avem câte un meci de fotbal în primele ligi Italia şi Spania, dar vor mai fi şi alte dueluri interesante în Portugalia sau Turcia, precum şi o etapă întreagă in liga secundă din Olanda.

O zi plină cu meciuri de fotbal pentru cei care pariază pe ligile din Anglia. Astfel pe lângă primele dueluri din etapa intermediara din Premier League (capul de afiş al zilei este meciul Liverpool - Tottenham) mai avem etape întregi în Championship, League One şi League Two. Tot marţi mai avem fotbal şi în Cupa Franţei (patru meciuri).

Continuă etapa în Premier League, cu şase meciuri în care sunt implicate primele clasate. Tot miercuri se va încheia etapa a 22-a în Italia, cu meciul dintre Parma şi Chievo. În Belgia, Croaţia, Franţa, Portugalia, Turcia şi Spania sunt programate meciuri în cupe astfel că iubitorii sportului "rege" au la dispoziţie o ofertă bogată.

Ziua de joi este mai "subţire" pentru iubitorii fotbalului, dar chiar şi aşa tot vom găsi ceva de pariat pentru că au loc meciuri în cupele din Belgia, Franţa, Grecia, Polonia sau Turcia.

Vineri...13...o zi în care pariorii superstiţioşi nu vor accesa site-urile de pariuri online. Celorlalţi le spunem că atunci vor începe etapele din Franţa, Spania sau Germania, asta pe lângă zecile de meciuri din campionate secundare.

Îndrăgostiţii de pariuri în general şi de fotbal în special vor petrece ziua de sâmbătă în faţa calculatorului, pariind live. Asta pentru că în Franţa şi Germania au loc câte şase jocuri, iar în Italia şi Spania vom avea de asemenea dueluri atractive. La englezi au loc meciuri din FA Cup, patru la număr.

Nici ziua de duminică nu este una de neglijat pentru iubitorii fotbalului pentru că vom avea multe meciuri interesante în campionatele de top, dar şi competiţii în restul campionatelor, pentru multe formaţii fiind ultimul test înainte de startul în 16-imile Europa League.

Tenis

tenis.JPG

Avem o săptămână în care iubitorii tenisului au ce urmări atât ziua, cât şi noaptea. Pe zi avem turnee la Rotterdam (ATP) şi Antwerp şi Pattawa (WTA), iar seara / noaptea ne îndreptăm atenţia către meciurile de la Memphis şi Sao Paulo, ambele din calendarul ATP:

Trei români sunt în competiţii săptămâna aceasta. Victor Hănescu joacă astăzi la Memphis cu Kokkinakis, iar la Sao Pauolo Adrian Ungur dă piept cu argentinianul Pella. După ce ne-a ajutat să trecem de Spania în FED Cup Monica Niculescu revine în circuitul WTA; urmând s-o întâlnească marţi în primul tur de la Antwerp pe echipiera gazdelor, Kirsten Flipkens. 

Sperăm ca din cei trei măcar unul să ajungă în sferturi, astfel încât joi, când oferta fotbalistică este ceva mai slăbuţă să avem ce urmări cu interes. 

Într-un weekend plin cu meciuri de fotbal vom avea şi cinci finale în turneele de simplu, finale în care îi putem vedea pe Nishikori, Murray, Raonic, Bouchard sau Kerber. 

Hochei pe gheaţă

hochei.JPG

Hocheiul pe gheaţă este şi el destul de bine reprezentat. În NHL avem meciuri interesante noapte de noapte. Miercuri, vineri şi duminică dimineaţă vom avea câte nouă partide în cel mai puternic campionat de hochei din lume. În Europa avem hochei de urmărit şi pariat în KHL, Vom avea însă câte 2-3 etape pe durata acestei săptămâni şi în primele ligi din Finlanda, Germania sau Suedia.

Baschet

baschet.JPG

În NBA avem meciuri în fiecare noapte, până vineri inclusiv. Apoi vom avea pauză două zile, urmând ca luni dimineaţă în România să aibă loc All Star Game-ul. Până atunci avem însă dimineaţa de joi când nu mai puţin de 24 de formaţii din NBA se vor afla în acţiune.

Joi şi vineri au loc meciuri de calitate şi în baschetul european, în etapa cu numărul 7 din Euroleague. Însă până la acele jocuri avem marţi şi miercuri meciurile decisive din Top 32 EuroCup. Într-unul din aceste jocuri CSU Ploieşti va avea ultima reprezentaţie în ediţia curentă din EuroCup, urmând s-o găzduiască pe Nanterre într-un meci fără miză, ambele echipe fiind eliminate deja din competiţie.

Weekend-ul baschetbalistic este dedicat echipelor de club. În Spania ACB vor avea loc cele mai interesante dueluri din weekend. Valencia (locul 6) urmând s-o găzduiască pe Real Madrid (locul 2), iar Barcelona (locul 4) va merge la Joventut (locul 5).  

Handbal

handbal.JPG

Meciuri din principalele campionate europene de handbal masculin au loc pe întreaga durată a săptămânii. Joi în Liga Naţională din România se vor întâlni două din primele patru clasate, respectiv Minaur Baia Mare şi CSM Bucureşti. 

Avem însă meciuri şi în Liga Campionilor la masculin (miercuri, joi, sâmbătă şi mai ales duminică), dar şi la feminin (vineri, sâmbătă şi duminică). În ultima zi din săptămână va juca şi reprezentanta României, la Viborg, un meci foarte important pentru campioana României, deoarece aceasta este după şase meciuri ultima în grupă, la două puncte doar de primul loc calificant. 

Alt meci care ne interesează în mod special este cel de la Constanţa dintre HCM şi St. Petersburg, partida de duminică dimineaţă reprezentând debutul campionilor României în grupele celei de-a doua competiţii europene. 

Volei

volei.JPG

Am lăsat la urmă voleiul pentru că este un sport mai puţin preferat de către pariori. Săptămâna aceasta în voleiul european au loc meciurile din preliminariile Ligii Campionilor la masculin, dar şi la feminin. Pe noi ne interesează în mod special duelul de miercuri dintre CVM Tomis Constanţa şi Novosibirsk. Partida va avea loc la Constanţa, urmând ca meciul decisiv să se joace săptămâna viitoare în Rusia. Tot de marţi până joi avem şi restul partidelor de la masculin, dar şi cele de la feminin. În plus vom avea în această săptămână meciuri în campionatele naţionale de volei. 

După cum puteţi vedea şi în imaginile de mai sus mai toate evenimentele sportive importante pot fi pariate la această casă de pariuri online. Oferta de pariuri este una mulţumitoare, iar din punct de vedere al cotelor oferite sunt dese cazurile în care cotele oferite de Sportingbet sunt peste concurenţă. 

Pariază acum cu un bonus de 400 RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi