Pe cine Paște înfrângerea? Mitriță: ”Nu ciocnim ouă, noi mergem să batem Steaua!”

Cu o victorie (1-0 cu Astra) și două egaluri (0-0 cu Viitorul și CFR Cluj), CSU Craiova se află pe locul trei în play-off, la patru puncte în spatele primelor două clasate, FCSB și CFR. O înfrângere, luni, în meciul cu trupa lui Nicolae Dică îi scoate, practic, pe olteni din calculele pentru titlu. Jucătorii lui Devis Mangia (foto: sportpictures.eu) sunt conștienți de asta și i-au amenințat cu bătaia pe steliști. 

Alexandru Mitriţă a ieșit primul la atac înaintea derby-ului cu FCSB. "Noi nu ciocnim ouăle, noi mergem să câştigăm la Steaua! E bine că ne merge bine apărarea, acum sper să ne revenim şi noi, cei din atac, şi să începem să marcăm chiar din meciul următor. Nu pot spune că nu se simte presiunea şi la noi, dar noi suntem fotbalişti şi suntem decişi să dăm totul pe teren. Dacă vom fi în continuare uniţi, cu siguranţă vom reuşi cu această echipă", a declarat Mitriţă.

Acesta nu ține neapărat să schimbe el tabela cu FCSB - pune toți banii pe prietenul său, Alexandru Băluță."Nu mă gândesc să dau eu neapărat gol. Eu sper să marcheze Băluţă şi să câştigăm", a mai spus Mitriță.

La această casă de pariuri online, Băluță (foto: sportpictures.eu) are cota 4.20 pentru un gol marcat oricând în meciul cu FCSB, în vreme ce cota lui Mitriță este 4.85. De partea cealaltă, un gol al lui Gnohere are cota 2.60 aici, în vreme ce pentru deschiderea scorului este 5.00. 

Jucătorii lui Dică sunt criticați din interior pentru modul în care abordează cea mai importantă parte a campionatului. Iar ”urecheala” vine de la eroul de la Sevilla, Helmuth Duckadam, care spune că cei mai mulți dintre fotbaliști joacă pentru bani..."Am adus jucători de la Iaşi, i-am adus pe cei mai buni de la Botoşani, dar n-au făcut faţă. Nu ştiu dacă e neapărat presiunea, eu spun că e automulţumirea. Vii de la un salariu de 5.000 euro la unul de 10.000 - 15.000 de euro. Mai avem mentalitatea lui Ilie Dumitrescu sau a lui Danciu, de pe vremuri?..Sunt foarte departe vremurile”, a declarat Duckadam (foto: sportpictures.eu).

”Acum se spune că nu conteaza banii la un meci Steaua - Dinamo. Cum să nu conteze, pe sărăcie?..Când ai o primă de 5.000 de euro sau de 10.000 de euro, cum să nu conteze?..Fac pariu că din 22 de jucători pe teren, cel puţin 18 se gândesc numai la banii ăia! Toata lumea spune că nu contează, dar eu nu cred. Acum jucătorii sunt profesionişti şi joacă pentru bani, nu mai au ei treabă cu Steaua..", a mai spus președintele de imagine al lui FCSB.

Deschide cont și pariază pe victoria lui FCSB la o cotă mărită de 25.00!

Amănunte despre ofertă găseștiAICI!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!