Ce mai pariază britanicii! Un englez a câştigat 2.500 de lire sterline într-un an cu un pariu neobişnuit!

poza-slabit.jpgMajoritatea ştim că atunci când vine vorba de pariuri ciudate britanicii sunt pe primul loc în lume. Dacă în România se pariază bilete care se decid în câteva zile în schimb în Marea Britanie pariurile "long term" sunt la ordinea zilei.

În 2013 când s-a căsătorit Patrick Barnes cântărea 134.7kg. După luna de miere petrecută în Las Vegas s-a hotărât că până în 2015 trebuie să slăbească. Ca un stimulent a plasat 100 de euro pe faptul că până la finalul anului 2014 va pierde 5 stone (1 stone = 6.35kg). Casa de pariuri la care puteţi paria şi pe internet dând click aici i-a oferit o cotă de 25 la 1 pentru acest pariu ciudat şi Patrick a ales să mizeze 100 de lire sterline.

El a declarat că a reuşit să slăbească atâtea kilograme prin exerciţii şi cu o dietă sănătoasă, adăugând că "arma secretă" a fost darts-ul deoarece l-a ajutat să-şi ia gândul de la mâncare pentru că în loc să numere calorii număra scorul la darts. În plus s-a bazat mult pe înot, dar a evitat exerciţiile de forţă. Pe durata anului trecut Patrick a spus că a avut doar două zile în care a băut alcool. El a mai declarat că a fost o persoană sportivă până când a început să lucreze la birou.

Sursă foto: NB Press Ltd

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi