Pe ce mai câștigă românii? Cele mai impresionante bilete câștigătoare din ultima săptămână!

Descoperă cele mai impresionante bilete la pariuri online din ultimele zile! Câștiguri de peste 20,000RON cu un singur pronostic pe bilet, bilete cu cote de 50+ pe mize de sute de RON și multe altele!

Am renunțat de ceva vreme să mai prezentăm câștiguri fabuloase la pariuri, pentru că majoritatea constau în bilete cu foarte multe evenimente, ce erau mai degrabă câștigate datorită norocului și mai puțin a cunoștințelor sportive. Și ținând cont că noi recomandăm utilizatorilor noștri să se bazeze mai mult pe pariuri single, sau pe combouri de maxim 2-3 meciuri (detalii aici), cele două situații se cam băteau cap în cap.

Dar de ceva timp am observat că această casă de pariuri online oferă o secțiune ”Top câștigători” unde sunt afișate cele mai tari bilete câștigătoare ale clienților, atât din ultimele zile cât și din lunile precedente sau anii precedenți! Am mai discutat și AICI despre această secțiune, nu are rost să mai reiau. M-am uitat peste biletele jucate în ultima săptămână, și vreau să îți arăt și ție câteva pariuri impresionante care mi-au sărit în ochi, toate cu maxim 5 pronosticuri (unele chiar cu unul singur).

Deschide și tu cont la acest operator! Te așteaptă un pachet atractiv de bun venit!

 

TOP 5 BILETE CÂȘTIGATE ÎN ULTIMA SĂPTĂMÂNĂ

Utilizatorul atzut*** a mizat nu mai puțin de 11,835RON pe o dublă ce conținea victoria la minim două goluri a ”diavolilor” de la Milan în partida de acasă cu Craiova, dar și pe calificarea danezilor de la Midtjylland în fața polonezilor de la Arka Gdynia. Acesta a câștigat nu mai puțin de 26,206RON dintr-o singură lovitură, un câștig de-a dreptul impresionant. 

 

Utilizatorul pr3*** nu a prea a respectat indicațiile noastre, jucând un bilet ce conținea 5 selecții. Iar miza a fost una mai mult decât impresionantă: 5,000RON, acesta câștigând peste 24,000RON. Avantajul lui este acela că nu trebuie să plătească impozit pentru fiecare bilet câștigător, ci plătește doar pentru sumele retrase (probabil 1% dacă e băiat deștept și nu efectuează retrageri mai mari de 66,750RON - detalii aici).

 

În schimb razvysha*** a optat pentru cu totul altă strategie: a mizat nu mai puțin de 20,000RON pe o cotă de 1.04, care i-a adus totuși un profit de aproape 800RON! Îmi imaginez că acesta practică strategia Easy Money, dar la sumele pe care le joacă un pariu pierzător cred că îl afectează destul de tare.

 

Userul Dinamo1***, care are multe bilete câștigătoare ce apar în ”Hall of Fame” (atât în topurile lunare cât și cele anuale), a dat din nou lovitura, de data aceasta cu un bilet ce conține 5 meciuri și care a fost jucat pe 400RON, acesta câștigând peste 20,000RON! 

 

Dragosh*** a avut încredere maximă în Simona Halep, acesta mizând nu mai puțin de 12,000RON pe o victorie a acesteia în partida cu Mariana Duque de joi 3 august, de la Washington. Pariul a fost cel mai probabil jucat la finalul primului set, pierdut de româncă, motiv pentru care pariorul a prins o cotă de 1.63. Acesta a fost inspirat în condițiile în care Halep a cedat doar 5 game-uri în următoarele 2 seturi.

 

Toate aceste pariuri, și nu numai, au fost jucate în ultima săptămână! Te invit să intri pe site-ul agenției pentru a vedea o listă și cu alte bilete extraordinare câștigate atât în ultimele 7 zile, cât și în lunile precedente. În final am pus o poză cu top20 bilete a săptămânii, dar trebuie să intri pe site ca să vezi exact ce meciuri conține fiecare. Tu cu ce bilete recente te lauzi? Știu, mulți nu jucați pariuri single sau combo-uri de puține meciuri pentru că nu dispuneți de atâția bani ca pariorii din exemplele noastre. Dar și cu bani puțini o poți lua ușor, ușor, decât să joci bilete de 20 de meciuri care poate nu vor ieși niciodată. 

Joacă responsabil! Nu paria mai mult decât îți permiți să pierzi! Recomandăm să investești maxim 10% din salariul lunar în jocuri de noroc!

Deschide și tu cont la acest operator! Te așteaptă un pachet atractiv de bun venit!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!