Pe Astra o pândeşte necazul. Patronul Ioan Niculae nu vrea să mai bage bani la echipă

Astra i-a pierdut în doar două luni pe doi dintre cei mai buni jucători - Boldrin şi De Amorim. Astăzi, Alibec a semnat şi el cu gruparea condusă de Gigi Becali. Antrenorul campioanei României, Marius Şumudică s-a opus plecării jucătorilor, dar în final nu a fost cum a vrut el. Explicaţia ar fi că patronul echipei, Ioan Niculae nu vrea să mai investească în fotbal! Conform celor de la Gazeta Sporturilor, acesta le-ar fi transmis deja celor din staff-ul Astrei că în momentul în care echipa nu se va mai putea autofinanţa, o va desfiinţa! 

Niculae suferă după perioada de detenţie şi ar fi plecat în străinătate, unde urmează un tratament. Apropiaţi de-ai săi susţin că se află într-o stare deplorabilă din punct de vedere psihic, fiindcă a suportat extrem de greu regimul de detenţie. Patronul Astrei a stat în închisoare între aprilie 2015 şi iulie 2016.

Dezinteresul lui Ioan Niculae se vede şi prin faptul că, deşi a fost eliberat condiţionat de mai bine de două luni, el nu a mai trecut pe la echipă şi nici nu a fost prezent la vreun meci susţinut de jucătorii lui Şumudică pe propriul teren. 

Ultima mutare a lui Ioan Niculae - Alibec la Steaua pentru 1,5 milioane de euro, l-a năucit pe antrenorul Astrei, Marius Şumudică.

Asta este, am o stare deplorabilă, nu vreau să mai comentez... Bravo domnului Becali că investeşte şi că salvează fotbalul românesc! Este un negociator foarte bun, aşteaptă să intri în moarte clinică, apoi îţi ia un rinichi, ficatul...,

---a declarat Şumudică imediat după ce Alibec s-a înţeles cu Steaua

Mişcările făcute de Ioan Niculae arată intenţiile clare ale acestuia vizavi de echipă. Fostul şef al LPF, Dumitru Dragomir (foto: Sportpictures.eu) "a mirosit" primul ce se va întâmpla la Astra. 

Echipa aceasta nu cred că va prinde un loc între primele şase. Acolo sunt doar 3 fotbalişti, dintre care unul este bătrăn. Sunt mari probleme. Eu ştiu sigur că patronul lor s-a săturat de fotbal. Nu vrea să mai audă şi nu va mai investi! 

---spunea Dragomir la începutul acestei luni 

Astra nu ar fi prima echipă campioană din ultimul deceniu care s-ar îndrepta spre desfiinţare. La fel au păţit Unirea Urziceni şi Oţelul, echipe care au luat titlul în 2009, respectiv în 2011.

 

Foto: prosport.ro

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi