Pe 30 septembrie 2016 au participat la un meci aranjat şi o săptămână mai târziu au fost arestaţi!

5 fotbalişti profesionişti din Hong Kong şi un bookmaker suspectaţi că au aranjat meciuri au fost arestaţi. Cei 5 jucători evoluează la Pegasus, o echipă puternică ce luptă pentru titlu, care a pierdut în mod neaşteptat un meci săptămâna trecută împotriva unei echipe din China formată din jucători tineri.

Meciul în cauză este Pegasus - Guangzhou R&F U19. Se poate observa că la deschidere cota a fost 3.75, la betfair.ro, pentru 2 solist, iar apoi a sărit de 4 joi seara la ora 19:35 până la 15.00 cât era vineri dimineaţă la ora 10:30. Guangzhou R&F U]9 a câştigat acel joc cu 2:1.

picture.jpg

Cei 5 jucători arestaţi au fost de acord să accepte mită de la alte persoane, inclusiv bookmaker-ul suspectat, drept remuneraţie pentru participarea lor la 4 meciuri trucate. Ancheta a început după o plângere primită în timpul sezonului 2015-2016 şi presupusele mite s-au ridicat la o sumă de circa 11.600$.

Hong Kong Football Association a recunoscut anterior că jucătorii ar putea fi vulnerabili la fraudarea meciurilor, deoarece sunt prost plătiţi.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi