PCA 2018 - Bahamas: nouă zile de poveste pentru jucătorii de poker

Jucătorii de poker vor trebui să fie foarte cumpătați la acest sfârșit de an. Nu de alta, dar la doar câteva zile dupa Revelion deja este programat să se desfășoare primul, dar și unul dintre cele mai importante și interesante turnee din 2018 - PokerStars Caribbean Adventure. Competiția se va desfășura între 6 și 14 ianuarie, în organizarea  Atlantis Resort & Casino, la Paradise Island din Bahamas. 

Nu mai puțin de 31 de turnee sunt incluse în PCA 2018, iar la loc de cinste în turneu se află ”maratonul” de șase zile al Main Eventului $10,300, cu startul oficial pe 8 ianuarie. Turneul este unul extrem de abrodabil, cu 30 de mii de fise în primele două zile și ”reprize” de joc de câte o oră. În a doua zi a competiției, nivelurile vor ajunge la 90 de minute. 

Competiția mai include două turnee cu un buy-in destul de mare și care se vor juca în debutul turneului: $100,000 PCA Super High Roller (6-8 ianuarie) si $50,000 PCA High Roller (8-9 ianuarie). Iar cei care doresc să ia parte la acest ”ospăț” pot ajunge în Bahamas după calificări online care se vor organiza pe PokerStars - vor fi puse la bătaie pachete pentru evenimentul PCA în valoare de aproape 15.000 de dolari. 

Jucătorii obișnuiți și, mai ales, mari doritori de mese rapide se vor putea înscrie și ei în sateliți ce se vor desfășura în continuu cu buy-in-uri minime de 120 de dolari. Amatorii de jocuri cash vor avea și ei ”partea leului”: vor fi turnee cu buy-in de 1 și 2 dolari, până la întreceri cu intrări de 200 și 400 de dolari la mese de No-limit Hold'em, Limit Hold'em, Pot-limit Omaha, Limit Omaha, Seven-card Stud si Chinese poker.

Deschide cont și joacă la cea mai bună cameră de poker din lume!

În plus, jucătorii de mize mici își vor putea etala talentul și îndemânarea în turnee cu intrări de 330 dolari sau în ”sateliți” cu buy-in de 160 dolari. Cea mai mare surpriză o reprezintă faptul că jucătorii înscriși în cel puțin o competiție se vor alege, automat, cu o invitație pentru PCA Freeroll de 50.000 de dolari. 

Mai jos e programul complet al PCA 2018 - Paradise Island, Bahamas: 

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi