PayPal ia o decizie care va nemulțumi pariorii din SUA, Canada și Brazilia!

PayPal este unul din cele mai importante portofele electronice din lume, iar în unele țări el poate fi folosit pentru a efectua tranzacții către case de pariuri online. Unul din motivele pentru care PayPal este foarte apreciat de către clienții săi îl reprezință polița de asigurare a plăților prin care aceștia sunt rambursați integral în cazul în care nu mai primesc produsul comandat sau serviciul solicitat. Dar o decizie recentă luată de către această companie americană cu siguranță va nemulțumi o parte din clienți.

paypal.jpg

Hypercasinos.com ne anunță că cei de la Paypal au decis ca în anumite țări să nu mai ofere protecție pentru plățile și tranzacțiile financiare care au legătură cu jocurile de noroc și cu orice altă activitate unde banii sunt folosiți pentru plata unei taxe de înscriere sau pentru plasarea unui pariu. Această modificare în regulamentul companiei va fi pusă în aplicare pe data de 25 iunie 2016 și va fi valabilă în mai multe țări printre care și SUA, Canada și Brazilia.

Măsura nu va pica bine în special pentru americani ținând cont că nu a trecut nici măcar un an de când PayPal a reintrat pe piața gamblingului online din SUA. Este însă drept că doar cei din Nevada și New Jersey pot paria online în legalitate utilizând Paypal, deci numărul americanilor afectați de această decizie nu este foarte mare.

În România nu există nici o casă de pariuri online licențiată la care să se poată efectua depuneri utilizând PayPal, dar sunt destule agenții care oferă plăți prin Skrill și Neteller.

Click aici și încasează acum cel mai bun bonus la pariuri sportive!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi