PAYET: A fost un simplu fault de joc!

Portugalia nu mai batuse Franta din 1975 intr-un meci oficial! Acasa la Ronaldo, titlul castigat la Euro 2016 a declansat nebunia, iar sute de mii de oameni au facut o noapte alba pe strazile din marile orase! 

Ziarele din Portugalia le-au facut statui jucatorilor inginerului Fernando Santos ! "Orgoliul Portugaliei" si "Pentru Eternitate!", sunt doar doua dintre titlurile celor mai importante ziare de sport din Portugalia, O'Jogo si A Bola. 

Fara starul Ronaldo, iesit de pe teren accidentat in minutul 25, Portugalia a mers incet dar sigur catre titlul european, primul din istorie!! Cea mai bună performanţă a portughezilor era locul 2 la Euro 2004, cand au pierdut finala impotriva Greciei, scor 0-1.

Francezul Payet, nimeni altul decat marcatorul unui golazzo in meciul cu Romania, l-a scos din..circuit pe starul Realului si al Portugaliei. Dupa meci, Payet i-a uimit pe toti cu declaratia sa:

A fost un simplu fault de joc ! Nu a fost ceva intentionat si nu-mi sta in caracter sa fac asa ceva! a spus jucatorul lui West Ham. 

"L-am rugat pe Dumnezeu sa-mi dea o sansa! EL ne-a ajutat in finala cu Franta! Aveam mare nevoie sa castig ceva cu Portugalia", a spus Ronaldo, care nu a vrut sa vorbeasca despre faultul lui Payet. 

Lovitura incasata de la Payet a lasat urme adanci - Ronaldo a facut o luxatie a ligamentelor si va rata si finala SuperCupei Europei cu Sevilla, de pe 9 august, de la Trondheim!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi