Pauza s-a terminat! Concursul biletul zilei reîncepe chiar de sâmbătă 15 august 2015!

Concursul Biletul zilei revine mai repede decât era de aşteptat. Dacă acum două zile am anunţat întreruperea colaborării cu Sportingbet de astăzi vă pot spune că această casă de pariuri online va fi sponsorul concursului.

123.png

ATENŢIE! Atunci când veţi dori să adăugaţi primul bilet la concurs vi se va cere username-ul avut la casa de pariuri online al cărei link îl găsiţi mai sus. Dacă nu aveţi cont la ea nu veţi putea primi premiul, aşa că deschideţi cont acum pentru a fi sigur că vei beneficia de premiul câştigat. În cazul în care aveţi cont atunci puteţi să le spuneţi prietenilor care pariază online să-şi deschidă cont accesând bannerele şi linkurile de pe PariuriX. Astfel ne susţineţi să putem oferi premii pe o durată mai lungă de timp!

Treceţi username-ul corect deoarece apoi nu va mai putea fi modificat!

Valoarea premiului zilnic oferit biletului câştigător cu cota cea mai mare a crescut puţin, astfel că în loc de 40 RON de acum veţi primi câte 10 euro.

Astăzi şi mâine (15-16 august) concursul este în variantă de test (nu se acordă premii). Postaţi bilete şi dacă observaţi anumite probleme anunţaţi în secţiunea de Discuţii în topicul Concurs Biletul Zilei pe PariuriX.com. Dacă totul decurge normal atunci începând de luni, 17 august 2015, concursul va reîncepe oficial.

O să revin cu un update la articol în care adaug condiţiile de rulaj a premiului (dacă nu mă înşel este de trei ori pe cote de minim 1.50, dar mă interesez şi vă spun, să fie totul clar) şi cu zilele din săptămână în care se vor credita premiile. Legat de acest aspect trebuie spus că în perioada 20 august - 13 septembrie s-ar putea ca premiile să fie creditate cu întârziere, datorită faptului că persoana cu care ţinem legătura de la unibet.com va fi în concediu.

Deschide cont ACUM la sponsorul concursului Biletul zilei!

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi