Patru super cote de 10.00 sau dublul mizei înapoi! Nu ai cum să pierzi!

Ne așteaptă un weekend cu multe meciuri tari de fotbal - vineri începe noul sezon competițional în Anglia Premier League, în România Liga 1 ne așteaptă o nouă etapă, iar duminică are loc și manșa tur din Supercupa Spaniei : El Clasico dintre Barcelona și Real Madrid.  Această casă de pariuri online vine cu o super ofertă pentru clienții noi pe care chiar nu trebuie să o ratezi - ea oferă la 4 meciuri cote de 10.00 în loc de cote obișnuite de 1.10.- 1.65, dintre care o poți alege pe cea în care ai cea mai mare încredere. Mai mult decât atât, dacă pierzi, primești dublul mizei înapoi.

Deci aceasta este o ocazie excelentă să transformi 40RON în 400RON, iar în cel mai rău caz tot vei avea 80RON pe cont. Deci pur și simplu nu poți pierde. Sună prea frumos să fie adevărat? Crede-mă că nu este, într-adevăr vei avea ceva de rulat, dar condițiile sunt mai mult decât decente. Totuși oferta este destinată pariorilor, adică celor care chiar joacă la pariuri, nu celor care caută metode rapide să facă bani de-o shaorma și să retragă la 5 minute după ce au depus. Citește în continuare și îți voi prezenta întregul regulament al promoției.

Deschide cont utilizând codul ”ELCLASICO” și pariază pe over 1.5 goluri în Barcelona vs Real Madrid - cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

 


CUM ȘI LA CE MECIURI POT PROFITA DE PE URMA OFERTEI?

Deschizi un cont nou la casa de pariuri online recomandată urmând link-ul și introducând codul promoțional corespunzător meciului pe care vrei să pariezi:

 

Deschide cont utilizând codul ”FCSB” și pariază pe victorie FCSB în partida cu Astra Giurgiu - cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

 

Ce fac mai departe?

Plasezi pariul corespunzător ofertei pentru care ai aplicat - Victorie Liverpool / Victorie FCSB / Victorie United / over 1.5 goluri în Real vs Barcelona. Miza maximă admisă este de 40RON. Pe site va fi afișată cota obișnuită, dar pariul este calculat conform cotei mărite. Câștigurile suplimentare vor fi adăugate contului tău în maxim 48 de ore conform unuia dintre cele două scenarii de mai jos:

  • Scenariul 1 - pariul este câștigător - Dacă pariul este câștigător, atunci vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor normale de pe site, iar suma suplimentară va fi creditată sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de minim 1.60 înainte de a putea fi retrase.
  • Scenariul 2 - pariul tău este pierzător - În acest caz vei primi înapoi DUBLUL MIZEI sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 6 ori (6x) pe cote de minim 1.60 înainte de a putea fi retrase.

Exemplu: Ai deschis un cont utilizând codul ”ELCLASICO” prin acest link și ai pariat 40RON pe opțiunea ”peste 1.5 goluri” la o cotă normală de 1.10. Dacă pariul iese, primești pe cont 44RON (40 * 1.10) ca fonduri reale și 356RON (40*10 - 44) ca fonduri extra. Ai de efectuat un rulaj de 1,424RON (356 * 4) înainte de a putea retrage. Dacă pariul nu iese, primești înapoi 80RON și ai de rulat 480RON (80 * 6) înainte să poți scoate câștigurile.

Rulajul trebuie îndeplinit în maxim 30 de zile. Deci în cazul sumei de 1,424RON, ar veni o medie de sub 50RON pe zi, adică 12.5% din banca nouă de 400RON. Super lejer chiar și pentru un parior mai de ocazie.

Deschide cont utilizând codul ”UNITED” și pariază pe victorie Manchester United în partida cu West Ham - cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

 

Ce trebuie să mai știu?

  • Promoția este destinată doar pariorilor care nu au încă cont la agenția recomandată
  • Jucătorii care aplică pentru această ofertă nu vor mai putea participa la alte oferte de bun venit oferite de această casă de pariuri.
  • Poți opta doar pentru una din cele patru super cote de 10.00, doar primul pariu eligibil este luat în considerare.
  • Pariorii care efectuează un depozit utilizând portofelele electronice Skrill / Neteller nu se califică pentru această ofertă.
  • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
  • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.

 

Deschide cont utilizând codul ”LIVERPOOL” și pariază pe victorie Liverpool în partida cu Watford - cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

 

ALTE OFERTE PENTRU CLIENȚII NOI

La această agenție poți profita doar de pe urma uneia dintre cele patru oferte, dar să știi că mai este încă o casă de pariuri online care are oferte similare în acest weekend. Acest operator îți oferă și el posibilitatea de a alege una din următoarele două oferte de bun venit:

  • Deschide cont prin ACEST LINK SPECIALintrodu codul ”ZFBN33” la înregistrare, și plasează un pariu pe victoria Barcelonei în partida cu Real Madrid! Te așteaptă o cotă specială de 7.00

SAU

  • Deschide cont prin ACEST LINK SPECIALintrodu codul ”ZFBN34” la înregistrare, și plasează un pariu pe victoria FCSB-ului în partida cu Astra Giurgiu! Te așteaptă o cotă specială de 6.00

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!