Patru super cote de 10.00 în Preliminariile Cupei Mondiale din Rusia 2018!

Ne așteaptă câteva zile cu mult fotbal în preliminariile pentru Campionatul Mondial din Rusia 2018, iar cel mai mare motiv de bucurie îl au pariorii care nu sunt deja înregistrați la această casă de pariuri online. Cum așa? Pentru că aceasta oferă posibilitatea de a alege între PATRU SUPER COTE DE 10.00, așa cum vei vedea mai jos. Iar dacă pariul ales de tine este pierzător nu ai absolut nici un motiv să fii supărat, pentru că VEI PRIMI ÎNAPOI DUBLUL MIZEI! Deci orice ai face, nu ai cum să pierzi!

 

Deschide cont utilizând codul ”ROMÂNIA” și pariază pe victoria României - cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

CLICK AICI pentru regulamentul ofertei

 

PATRU SUPER COTE DE 10.00 - tu pe care o alegi?

 • Franța vs Olanda >>> cotă de 10.00 pentru ”over 1.5 goluri”sau dublul mizei înapoi!

 • Portugalia vs Insulele Feroe  >>> cotă de 10.00 pentru ”over 2.5 goluri” sau dublul mizei înapoi!

 • Spania vs Italia >>> cotă de 10.00 pentru ”over 1.5 goluri”sau dublul mizei înapoi 

 • România vs Armenia >>> cotă de 10.00 pentru victoria României sau dublul mizei înapoi!

Primele două partide au loc joi 31 august 2017 la ora 21:45, iar următoarele două au loc vineri 1 septembrie la ora 21:45. Poți opta doar pentru una din cele 4 oferte, și doar dacă nu ai deja un cont la această casă de pariuri online. Dacă optezi pentru una din primele 3 oferte, atunci trebuie să utilizezi codul ”COTA10” la înregistrare. În cazul în care aplici pentru oferta de la meciul România vs Armenia, va trebui să introduci la deschiderea contului codul ”ROMÂNIA”.

 

Deschide cont utilizând codul ”COTA10” și pariază pe over 1.5 goluri în Franța vs Olanda - cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

 

CUM PROFIT DE PE URMA COTEI MĂRITE DE 10.00?

 1. Deschide un cont nou utilizând codul promoțional ”ROMÂNIA” pentru partida România vs Armenia sau ”COTA10” pentru  una din celelalte 3 partide (Franța vs Olanda, Portugalia vs Insulele Feroe, Spania vs Italia).
 2. Pariază pe pariul corespunzător ofertei pentru care ai aplicat (over 1.5 goluri în Franța vs Olanda sau Spania vs Italia, over 2.5 goluri în Portugalia vs Insulele Feroe, victorie România cu Armenia). Pariul va fi plasat la cota obișnuită de pe site dar va fi calculat conform cotei mărite. 
 3. Câștigurile suplimentare vor fi adăugate contului tău în maxim 48 de ore conform unuia dintre cele două scenarii de mai jos:
   

Scenariul 1 - Pariul tău este câștigător

Dacă pariul tău iese atunci vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor normale de pe site, iar suma suplimentară va fi creditată sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de minim 1.60 înainte de a fi transformate în bani reali.

Exemplu: Ai pariat 40RON pe victoria României cu Armenia la o cotă reală de 1.50. Dacă aceasta se impune, atunci primești ca fonduri reale suma de 60RON, și ca fonduri EXTRA 340RON (40 * 10 - 60). Vei avea de rulat suma de 1,360RON înainte de a putea solicita o retragere. 

 

Deschide cont utilizând codul ”COTA10” și pariază pe over 1.5 goluri în Spania vs Italia - cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!


Scenariul 2 - Pariul tău este pierzător

În cazul în care pariul este necâștigător, vei primi înapoi DUBLUL MIZEI sub formă de bonus, iar acest bonus trebuie rulat de 6 ori pe cote de minim 1.60+ înainte de a putea solicita o retragere. 

Exemplu: Ai pariat 40RON, dar pariul a fost necâștigător. Primești sub formă de bonus 80RON și ai de rulat 480RON.


Ce trebuie să mai știu?

 • Oferta este destinată doar clienților noi care nu au un cont la agenția recomandată. Deschide cont acum! 
 • Poți profita doar de una din cele 4 cote mărite! 
 • Doar primul pariu eligibil este luat în considerare pentru această ofertă!
 • Jucătorii care iau parte la această promoție nu vor mai putea participa la alte promoții de bun venit (cum ar fi Pachetul de bun venit de 1500RON).
 • Jucătorii care efectuează un depozit pin Skrill / Neteller nu se califică pentru această promoție.
 • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
 • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.
   

Deschide cont utilizând codul ”COTA10” și pariază pe over 2.5 goluri în Portugalia vs Insulele Feroe - cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!