Patru români au furat peste 10,000€ dintr-un cazino din Germania!

Patru români au fost arestați în noaptea de luni spre marți pentru că ar fi furat peste 10,000 de euro dintr-un cazino din Germania, ne informează adevărul.ro.

cazino-germania.jpg

Cei patru indivizi, cu vârste cuprinse între 32 și 40 de ani, erau căutați de poliția din România de câteva luni pentru că ar fi dat mai multe spargeri în București, dar și în alte orașe din țară. Autoritățile române știau de ceva timp că aceștia se află în Germania, pentru că poliția de acolo deja îi avea sub supraveghere.

În ciuda acestui aspect, cei patru bărbați au dat luni noapte o spargere într-un cazino, ei furând dintr-un seif și din aparatele de joc peste 10,000€. Aceștia nu au reușit să ajungă prea departe pentru că poliția locală i-a oprit la scurt timp în trafic și le-a controlat vechiculul, acolo unde au găsit întreaga sumă furată, un seif metalic, dar și mai multe instrumente ce au fost probabil folosite la comiterea infracțiunii.

Cei patru bărbați se află în acest moment în custodia poliției germane și sunt cercetați pentru mai multe infracțiuni comise în această țară.

Pariem online de 20 de ani, cum aratã agenția favoritã? Descoperã acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi