Patru pariuri gratuite pentru Cupa Mondială 2018

Multe dintre echipele puternice s-au împiedicat în prima etapă din faza grupelor Cupei Mondiale 2018, așa că se anunță meciuri de foc pentru deciderea calificatelor în optimile de finală. Winmasters.ro a pregătit patru oferte speciale pentru partidele decisive din ultima rundă a grupelor, constând în pariuri gratuite pentru fiecare zi de meci. Pentru a beneficia de ele, tot ce trebuie să faci este să intri pe linkurile din acest articol.

Pariază pe meciurile de la Cupa Mondială 2018 și profită de oferte!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Care sunt ofertele?

 1. Mai întâi și mai întâi trebuie să te loghezi în contul tău pe Winmasters.ro. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum!
 2. Poți opta, apoi, pentru ofertele:
 • 25 iunie: „Pariu gratuit de până la 80RON”. După ce te-ai autentificat, te înscrii la ofertă prin butonul „Particip” și plasezi 4 pariuri pe meciuri care au loc în această zi, cu miza minimă 20RON și pe o cotă minimă de 1.60. Potrivit regulamentului ofertei (oarecum alambicat), trebuie să plasezi apoi un pariu combinat cu selecții din cele 4 meciuri ale zilei: Uruguay vs Rusia, Arabia Saudită vs Egipt, Spania vs Maroc, Iran vs Portugalia. Pariul combinat trebuie să aibă miza minimă 10RON și cota finală minimă per selecție 1.60. Vei primi un pariu gratuit în valoare de 50% din miza pariului combinat (maxim 80RON), care trebuie plasat pe un bilet combo, cu minim două selecții (cota minimă per selecție 1.60). 
 • 26 iunie: „Pariu gratuit de până la 80RON”. După ce te-ai autentificat, te înscrii la ofertă prin butonul „Particip” și plasezi 4 pariuri pe meciuri care au loc în această zi, cu miza minimă 20RON și pe o cotă minimă de 1.60. Potrivit regulamentului ofertei, trebuie să plasezi apoi un pariu combinat cu selecții din cele 4 meciuri ale zilei: Australia vs Peru, Danemarca vs Franța, Nigeria vs Argentina, Islanda vs Croația. Pariul combinat trebuie să aibă miza minimă 10RON și cota finală minimă per selecție 1.60. Vei primi un pariu gratuit în valoare de 50% din miza pariului combinat (maxim 80RON), care trebuie plasat pe un bilet combo, cu minim două selecții (cota minimă per selecție 1.60).
 • 27 iunie: „Pariu gratuit de până la 80RON”. După ce te-ai autentificat, te înscrii la ofertă prin butonul „Particip” și plasezi 4 pariuri pe meciuri care au loc în această zi, cu miza minimă 20RON și pe o cotă minimă de 1.60. Potrivit regulamentului ofertei, trebuie să plasezi apoi un pariu combinat cu selecții din cele 4 meciuri ale zilei: Coreea de Sud vs Germania, Suedia vs Mexic, Elveția vs Costa Rica, Serbia vs Brazilia. Pariul combinat trebuie să aibă miza minimă 10RON și cota finală minimă per selecție 1.60. Vei primi un pariu gratuit în valoare de 50% din miza pariului combinat (maxim 80RON), care trebuie plasat pe un bilet combo, cu minim două selecții (cota minimă per selecție 1.60).  
 • 28 iunie: „Pariu gratuit de până la 80RON”. După ce te-ai autentificat, te înscrii la ofertă prin butonul „Particip” și plasezi 4 pariuri pe meciuri care au loc în această zi, cu miza minimă 20RON și pe o cotă minimă de 1.60. Potrivit regulamentului ofertei, trebuie să plasezi apoi un pariu combinat cu selecții din cele 4 meciuri ale zilei: Senegal vs Columbia, Japonia vs Polonia, Anglia vs Belgia, Panama vs Tunisia. Pariul combinat trebuie să aibă miza minimă 10RON și cota finală minimă per selecție 1.60. Vei primi un pariu gratuit în valoare de 50% din miza pariului combinat (maxim 80RON), care trebuie plasat pe un bilet combo, cu minim două selecții (cota minimă per selecție 1.60).  

Termeni și condiții

 • Oferta este destinată atât clienților deja existenți, cât și celor noi. Deschide cont acum!
 • Pariurile pe handicap, forecast / tricast, miză rambursată la egal și pariurile sistem nu fac parte din această promoție.
 • Cele 4 pariuri pe meciurile zilei trebuie să aibă miza minimă 20RON și cota minimă 1.60.
 • Pariul combinat pe cele 4 meciuri ale zilei trebuie să aibă miza minimă 10RON și cota minimă 1.60.
 • Pariurile gratuite trebuie plasate în bilete combinate cu minim două selecții, cotă minimă 1.60 pe selecție.
 • Pariurile cashout sau anulate (cotă 1.00) nu se califică la această promoție.
 • Pariurile în contradicție, repetitive sau orice formă de abuz, duc la anularea promoției și a câștigurilor rezultate.
 • Suma pariului gratuit trebuie folosită integral pentru un singur pariu. In cazul in care nu este plasată întreaga miză pe un singur pariu, suma rămasă va fi anulată
 • Dacă un pariu gratuit este câștigător, vei primi în cont doar profitul (câștig total - miză)
 • Suma maximă care se poate câștiga din acest pariu gratuit este de 5 ori valoarea pariului gratuit primit de utilizator, până la maxim 200 RON. 
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Pariază pe meciurile de la Cupa Mondială 2018 și profită de oferte!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi