Concurs Cupa Mondială PariuriX: înscrie-te și poți câștiga un Ipad / Xbox One / o tabletă Samsung sau freebet-uri!

Patru ghiduri PariuriX pe care trebuie să le citești pentru a deveni un parior mai bun!

Transformarea pariurilor sportive dintr-un simplu joc de noroc într-un ”job” care să îți aducă profit constant lună de lună este posibilă, dar nu este ceva deloc ușor de făcut. De aceea în ultima vreme pariurix.com, comunitatea pariorilor din România, a venit cu câteva ghiduri utile care să te învețe ce ai de făcut pentru a reuși să câștigi mai mult din pariuri, bazându-te în special pe cunoștințele proprii și mai puțin pe șansă.

TOP5 CASE DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE DE PARIURIX!CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL

 1. Lucruri importante de știut înainte de toate
  1.1 De ce pariorii de astăzi sunt mai privilegiați decât cei din urmă cu 10 ani?

 2. Ghiduri propuse de PariuriX.com
  2.1 Ghid 2017 pariuri online de Marius Cădar
  2.2 Cum analizăm un meci pentru a câștiga la pariuri sportive
  2.3 Cele mai profitabile strategii de pariuri online
  2.4 Ghidul pariorului profesionist în 4 pași

 

1. LUCRURI IMPORTANTE DE ȘTIUT ÎNAINTE DE TOATE

Trebuie să înțelegi din start că fiecare ghid te învață anumite lucruri, dar pentru a avea succes nu trebuie să le iei individual, ci ca un întreg. Încă un lucru vreau să fie extrem de clar: NU EXISTĂ O FORMULĂ MAGICĂ DE ÎMBOGĂȚIRE. Doar că citești aceste ghiduri și reții și înțelegi ce scrie acolo nu te vor transforma peste noapte într-un parior profesionist. Dacă era așa simplu, atunci toți pariorii ar fi ajuns la un super nivel și casele de pariuri erau de mult în faliment.

Este aceeași situație ca în orice alt domeniu. Poți să citești toate cărțile despre brokeraj, afaceri, management etc, dar asta nu te transformă într-un broker de succes. Poți absolvi Facultatea de Medicină cu 10, și deși acest lucru sigur te va ajuta, nu garantează că vei fi un medic de super elită.  Același lucru este valabil și aici. Ghidurile reprezintă un punct de plecare care te  învață ce ai de făcut, dar punerea în practică a acelor informații ține doar de tine.
 

De ce pariorii de astăzi sunt mai privilegiați decât cei din urmă cu 10 ani?

Totuși ar trebui să te simți norocos. În urmă cu 10 ani nu existau astfel de ghiduri, tutoriale, și materiale informative pentru pariori, iar fiecare persoană era pe cont propriu. Acum avem suficiente surse de informații încât orice parior ambițios, dornic să învețe lucruri noi, își poate îmbunătăți rezultatele.

Informațiile prezentate în ghidurile noastre nu au fost inventate de noi, ci au fost preluate din trăirile și experiențele unor pariori de succes, majoritatea din afară. Am urmărit site-uri de specialitate și forumuri, am citit despre poveștile și trăirile diferitor pariori, iar în ultimii ani am pus cap la cap toate aceste informații pentru a le putea prezenta vouă în ghiduri cât mai simple de înțeles, dar cu informații complexe. 

Pe lângă nenumăratele articole și materiale de pe site-ul PariuriX, aș scoate în evidență în mod deosebit patru ghiduri pe care nici un parior nu ar trebui să le rateze:

 

2. GHIDURI PROPUSE DE PARIURIX.COM

2.1 Ghid 2017 pariuri online de Marius Cădar

Acesta este un ghid destinat în special începătorilor care sunt la primul contact cu pariurile online. Vei afla de ce să pariezi online, unde o poți face în siguranță, ce taxe ai de plătit, cum se efectuează depuneri și retrageri în siguranță, cum verifici dacă biletul de pariuri este câștigător și cum verifici identitatea contului de pariuri. Tot aici găsești un glosar de pariuri care conține cei mai populari termeni pe care trebuie să îi cunoști înainte de a începe să pariezi, dar și sfaturi și răspunsuri la cele mai comune întrebări ale pariorilor.

Accesează acum ”Ghidul pariurilor online de Marius Cădar”!

 

2.2 Cum analizăm un meci în mod corect pentru a câștiga la pariuri sportive?

Este un ghid complex care te  va ajuta să analizezi corect meciuri de fotbal, baschet, tenis și hochei pe gheață. Astfel vei putea alege mai multe ponturi câștigătoare decât înainte, și implicit vei putea să îți îmbunătățești rezultatele. Trebuie totuși să înțelegi că pariurile sportive nu sunt matematică, și că nici un meci nu seamănă cu altul. De aceea este foarte important să poți să îți dai seama cât de mult contează fiecare factor în parte în funcție de partida analizată. Tot din acest ghid vei afla cum poți învăța din greșeli și cum te poți folosi de analiza ponturilor necâștigătoare pentru a obține rezultate din ce în ce mai bune pe parcurs ce capeți experiență.

Accesează acum ghidulCum analizăm un meci în mod corect pentru a câștiga la pariuri”


2.3 Cele mai profitabile strategii de pariuri cunoscute și testate în ultimii 15 ani

Află care sunt cele mai bune strategii de pariuri online și ce avantaje și ce dezavantaje are fiecare în parte. Aici am vorbit atât de strategii cunoscute la nivel internațional, cât și strategii inventate pe forumul nostru de discuții de către alți membri ai comunității PariuriX. Acest ghid nu are doar rolul de a prezenta cele mai cunoscute strategii, ci și rolul de a te învăța cum să alegi strategia cea mai potrivită ție, cum să combini mai multe strategii și cum să inventezi o strategie proprie pentru a obține rezultate mai bune ca oricând.

Accesează acum ghidul ”Cele mai profitabile strategii de pariuri”


2.4 Ghidul pariorului profesionist în 4 pași

Este de departe cel mai complex ghid din toate, iar de aceea am preferat să atașez în el foarte multe link-uri de la articole relevante. De aceea ghidul în sine nu este foarte lung, dar cu siguranță îți va lua ceva timp să citești toate informațiile prezentate la fiecare link în parte (lucru obligatoriu dacă vrei să devii un parior profesionist). Practic acest ghid are obiectivul final de a te învăța să pui totul cap la cap și să devii un parior capabil să obțină profit lună de luni din pariuri. Însă cum am zis mai sus, punerea cu succes în practică a tuturor informațiilor de acolo este o adevărată provocare pe care în final puțini pariori reușesc să o ducă la capăt.

Sper că aceste ghiduri te vor ajuta să devii un parior mai bun. Iar dacă crezi că sunt și alte subiecte care ar trebui abordate într-un ghid sau articol, nu ezita să dai un reply mai jos cu sugestia ta.

Accesează acum ”Ghidul pariorului profesionist în 4 pași”
 

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi