Patru bărbați au fost arestați după ce au aranjat un meci de cricket la pariuri!

În India, cricket-ul este a doua religie. Chiar și așa, patru bărbați nu s-au sfiit să treacă peste poruncile Zeului Shiva și s-au gândit să facă un ban necinstit din pariuri pe un meci jucat în Districtul East Godavari...Mai întâi, aceștia au contactat mai mulți jucători ai gazdelor propunându-le să o lase mai moale astfel ca oaspeții să-și treacă în cont o victorie nesperată. Bineînțeles, le-au promis jucătorilor cotă parte din încasări. 

În ziua meciului, cei patru bărbați și-au dat întâlnire într-un apartament închiriat de la un medic (care a fost săltat și el ulterior de poliție), unde au început să plaseze pariuri live. Nu au mai apucat însă să-și ducă planul la bun sfârșit - poliția i-a "mirosit" în urma unor informații "culese" din teren și a dat buzna peste ei în casă.

Pariorii au fost încătușați și duși la secție, iar în urma lor polițiștii au confiscat 1,4 milioane rupii (aproximativ 21 000 euro), 13 carduri ATM, 9 telefoane mobile, dar și televizorul la care bărbații urmăreau meciul...Na, probă la dosar..."Captura" cea mare a fost însă un jurnal care conținea numele a peste 100 de pariori, cu care se presupune că bărbații colaborau. Acum, anchetatorii sunt pe urmele acestora. 

Acțiunea polițiștilor indieni vine la doar câteva săptămâni după o altă razie de acest gen și în care au căzut în plasă alți patru bărbați - acuzați că organizau pariuri ilegale pe meciuri internaționale de cricket. Madan Varma (30 ani), Shankar Narayana (31 ani), Konamneni Viannnarayana (33 ani) și Bhupathi Raju (45 ani ) au fost prinși organizând pariurile într-un apartament de către o echipă a poliției din Punjagutta. "Filați" încă din 2010, cei patru bărbați au organizat pariuri ilegale ultima dată pe meciul dintre Africa de Sud și o selecționată a Indiei. 

În urma perchezițiilor, polițiștii au confiscat 78 250 rupii (1100 euro), două televizoare și un laptop. Judecați în regim de urgență, cei patru pariori au fost condamnați la o lună de închisoare și amendați cu 1000 de rupii fiecare (aproximativ 15 euro).

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi