Pasionat de poker şi fost jucător în NBA, Darius Miles e dator vândut fiscului american!

Cariera lui Darius Miles a fost scurtă în NBA, dar suficientă cât să adune o avere. În 10 sezoane petrecute în cel mai tare campionat de baschet din lume, Miles a strâns 66 de milioane de dolari doar din salariu. Acum, el a declarat că a ajuns în sapă de lemn.

Conform declaraţiei făcută la organele fiscale, fostul baschetbalist susţine că în momentul de faţă are datorii de 1,6 milioane de dolari. Presa din America scrie că Darius Miles are cele mai mari datorii către IRS (agenţia americană responsabilă de colectarea taxelor), aproape 283 de mii de dolari! El mai are într-un cont 49 de mii de dolari şi încă 85 de mii, la o altă bancă, bani pe care i-a păstrat ca să plătească studiile fiului său la colegiul înfiinţat chiar de el.

Statul l-ar putea obliga acum să vândă ce mai are pe numele lui pentru a-şi plăti datoriile. Locuieşte într-o casă de 240 de mii de dolari şi conduce un Chevy Camaro din 2011, pe care ar putea lua 20 de mii de dolari. Interesant e că el deţine 12 proprietăţi imobiliare în Louisiana, evaluate la peste 3 milioane de dolari. Un apropiat a povestit că una dintre case a fost câştigată de fostul baschetbalist la jocuri de noroc. Miles a pierdut la un moment dat nopţi întregi în cazinouri, unde îi plăcea la ruletă. Poker juca doar cu prietenii săi, la party-urile pe care acesta le organiza din două în două săptămâni la una dintre proprietăţile lui. 

INTRĂ ÎN CAMERA DE POKER RECOMANDATĂ DE PARIURIX.COM ŞI PARTICIPĂ LA MESE DE OMAHA SAU DE HOLDEM!

Darius Miles a ajuns din liceu direct în NBA. A fost draftat în 2000 de Los Angeles Clipper, echipă la care a petrecut două sezoane. Cleveland Cavaliers, Portland Trail Blazers şi Memphis Grizzlies sunt celelalte trei echipe din cariera lui Miles, care a fost obligat să renunţe la baschet după o accidentare gravă suferită la genunchi în 2010. 

Fostul jucător din NBA a cochetat cu actoria după retragere. A apărut în mai multe filme și emisiuni de televiziune, inclusiv în "Van Wilder". În filmul "The Perfect Score", Miles a jucat alături de doi dintre foştii săi coechipieri de la Los Angeles Clippers -  Michael Olowokandi şi Quentin Richardson. 

 

Foto: slamonline.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi