Concurs Cupa Mondială PariuriX: înscrie-te și poți câștiga un Ipad / Xbox One / o tabletă Samsung sau freebet-uri!

Paşi mărunţi cu cote mari

Revin la tema preferată, acum şi cu documente, că unele surprize nu sunt chiar surprizătoare şi aplicând metode eficace poţi să mai reduci riscul şi aşa ridicat cu o cotă de minim 2.00 la fiecare opţiune în parte, transformând un bilet necâştigător într-unul cu profit doar schimbând abordarea.

Descoperă cele mai bune case de pariuri online licențiate!

 

Exemplu - cum să transformi un bilet necâștigător într-unul cu profit

Iată biletul al cărui aspect e legat strict de recuperarea lui de la coşul de gunoi pentru selfie, condiţia minimă pentru a înmulţi restul de la cumpărături investit în el, asta ţinând cont şi de riscuri, fiind de minim 5 câştigătoare. Ce vreau să demonstrez nu ar fi ce ghinionist sunt ci de ce nu a ieşit "biletul dificil" postat ieri. Nu meciurile promiţătoare pentru cote de peste 2.00 lipsesc ci norocul în a alege dintre cele selectate.

Deşi se încadrau ca cerinţe minime în target, la Polonia am evitat Slask pentru impotenţa ofensivă demostrată acasă şi nici n-am greşit prea mult în teorie chiar dacă overul s-a confirmat, căci Slask nu a înscris la scorul 2-1, acesta fiind asigurat de oaspeţi cu 2 reuşite dar şi un autogol.Pe greci i-am sărit fiind un pic timorat de faptul că liga lor nu e prea promiţătoare pentru over şi asta nu ca apariţie ci ca previziune, aici fiind mai dificil de ghicit vis-a-vis de criteriile consacrate, unde se vor marca minim 3 goluri, fiind nevoit să apelez mai mult la intuiţie.

Şi aşa au ieşit în faţă Liberec faţă de care recunosc că a fost un pic forţată opţiunea dar momentul părea favorabil oaspeţilor şi Lyon la care am rămas totuşi surprins că St. Etienne n-a reuşit măcar remiza în condiţiile date. A fost cam aceeaşi dezamăgire pe care am avut-o cu Anzhi, meci la care rezultatul rămâne pentru mine o enigmă în situaţia când Krylya nici nu era o Barcelona aflată în impas faţă de care ar fi fost ricant să mizezi împotrivă chiar şi-n momente dificile iar Anzhi venea după 3 victorii în deplasare şi 2 remize cu 2 dintre "monştrii sacri" ai ligii ruse, Zenit şi CSKA.

O alegere norocoasă a celor 4 pariuri ar fi schimbat soarta biletului şi o sublinere valabilă indiferent de cotă, poate că ar fi de evitat extremele, în sensul că cea mai "sigură" opţiune poate produce şi cea mai mare dezamăgire în timp ce alta pe care contezi mai puţin, în general se confirmă.


Cum poți fi influențat de o serie de pariuri câștigătoare / pierzătoare

Dacă despre felul cum cauţi sau mai exact cum caut o "surpiză" am mai scris în articolul referitor la subiect, acum introduc şi starea în care pariezi căci fără dubii influenţează alegerea opţiunilor. Dacă ai avut câteva rateuri la rând, pe lângă stresul "financiar" intervine şi cel psihic şi sub impulsul de a recupera devii mai neatent la riscuri şi forţezi cu opţiuni din ce în ce mai străvezii care vor accentua deriva. Pe undeva şi euforia produsă de obţinerea unui profit poate avea cam aceleaşi efecte dar pe fondul că ai găsit reţeta succesului şi apeşi pedala.

Vezi aici agenția la care pariază cei mai mulți pariori din România

Ideal este să pariezi într-o stare de calm ce-ţi permite să vezi lucrurile la rece încadrându-te în criteriile general valabile la selectarea opţiunilor cu tente personale ce ţin de specificul fiecăruia în a le aprecia şi aici experienţa reprezintă un atu, ca de altfel în cam orice domeniu. Şi o serie de pariuri câştigătoare influenţează "starea de calm" devenind, aşa cum am amintit deja, prea curajos în aprecieri sau dimpotrivă, sub impulsul de a nu rata trendul, prea fricos, evitând astfel opţiuni ce ar fi în regulă dar acum par uşor riscante, tinzi să te împotmoleşti alegând "surprize" cât mai "sigure".

 

Cum să abordezi diferite situații

Fără dicuţie că în prim plan la pariuri este câştigul dar nu trebuie riscat totul pentru a-l obţine neputând fi omisă nici varianta care îţi salvează banii în caz de avarie, asta fiind condiţia esenţială să mai stopezi din seria nereuşitelor, trendul majoritar la pariuri. O cotă de minim 2.00 se pretează, doar ţinînd cont de faptul că măcar dublează miza, la a fi pariată single ce reprezintă metoda cea mai sigură, rişti o dată nu de 4 ori în acelaşi timp. Acum referitor la biletul pierdut cu condiţia de minim 3 din 4 ce diminuează câştigul maxim dar oferă recuperarea investiţiei şi la care eu ieşit 2, adică adio miză.

Dacă s-ar fi pariat cele 4 opţiuni separat s-ar fi obţinut doar dublarea mizei în caz de succes la toate ceea ce ar fi trezit reacţii de genul, păi merită? Ţinând cont că metoda single este cea mai sigură depinde acum şi de miză, că una este să pariezi 10 lei pe bucată şi cu 40 să obţii 80 şi alta e să pariezi 400 per total şi să obţii 800. Dar indiferent de miza pariată banii de ieri ar fi fost salvaţi şi cu doar cele 2 ieşite câştigătoare, care dublând miza ar fi compensat pierderea celorlalte 2 dar biletul afişat cu 6 opţiuni ar fi produs profit. Astfel că metoda paşilor mărunţi pare cea mai eficace în abordarea cotelor mari că doar sperând la nesfârşit că vei da lovitura şi riscând totul de dragul marelui cîştig, e calea cea mai sigură să ajungi în zdrenţe, pariurile sunt pe cât de ofertante, pe atât de nemiloase.

Voi renunţa să mai prezint "surprize" adunate pe un bilet lăsând la aprecierea pariorului, dacă le acceptă, metoda prin care le va paria combinate sau simple în funcţie de cât este dispus să rişte, eu rezumându-mă în a le căuta pe cât posibil pe cele norocoase.

Unde pariazã cei mai mulți pariori români în acest moment? Aflã acum!

 

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi