PartyPoker lansează noua monedă digitală, ”partypoker LIVE $$$”

PartyPoker a creat o nouă monedă digitală numită ”partypoker LIVE $$$”, pe scurt ”$$$”. Totul, în scopul de a le veni în ajutor celor care luptă pentru calificări la evenimentele PartyPoker LIVE prin intermediul sateliților online. Ce este puțin curios este faptul că ultima dată când s-a amintit de criptomonede primii trei mari operatori de pe piața de poker (PokerStars, 888Poker și Partypoker) și-au manifestat reticența de a face publice orice informație despre experiența lor de până acum. 

După toate informațiile Partypoker va lansa noua monedă virtuală (foto: calvinayre.com) în ianuarie 2018. Pe baza feedback-ului de la jucători, Partypoker va furniza sateliți zilnici și săptămânal pentru a le oferi posibilitatea doritorilor de a câștiga PartyPoker LIVE $$$ în loc de un loc/pachet pentru un anumit eveniment.

Potrivit lui John Duthie, președintele Partypoker LIVE, ”mișcarea” permite o mai mare flexibilitate pentru jucătorii care pot folosi noua monedă ”$$$” pentru a alege și a selecta la ce evenimente LIVE vor să concureze. De asemenea, noile monede digitale vor putea fi folosite pentru cheltuielile de călătorie și cazare ale jucătorilor. 

Deschide cont și joacă poker online chiar acum!

Cel mai important lucru e faptul că ”$$$” nu expiră niciodată. Iar Partypoker nu glumește atunci când anunță că moneda poate fi folosită pentru a te califica la orice eveniment LIVE. MILLIONS, Grand Prix, Regional Championships și chiar și evenimente sponsorizate de Partypoker (exemplu South American World Series of Poker - WSOPC) fac parte din oferta camerei de poker. 

Partypoker vine și cu o propunere interesantă - cei care vor să joace în turneul ”$5m GTD MILIONS Online” (care se încheie pe 5 decembrie), se pot califica cu succes prin intermediul sateliților ”$$$”. Iar dacă vă veți număra printre câștigătorii acestora, Partypoker vă va furniza în contul ”$$$” echivalentul sumei de 100.000 de dolari. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi