Participă la provocarea zilnică din ianuarie la PokerStars

Cel mai mare site de poker online din lume (înregistrează-te acum) a intrat în 2015 cu o promoţie la care acordă premii totale de peste un milion de euro. Nu trebuie decât să alegeţi o provocare simplă în fiecare zi, provocare pe care s-o finalizaţi jucând jocul preferat de poker pe internet.

provocare-zilnica-pokerstars.JPG

Zilnic până pe 31 ianuarie inclusiv sunt disponibile trei provocări din care trebuie să alegeţi una singură. Acestea vi le vom enumera mai jos şi trebuie îndeplinite în intervalul orar 00:00 - 23:59 CET. ATENŢIE! Este nevoie de înregistrare pentru a îndeplini provocarea zilnică. Înregistrarea se face simplu deschizând fereastra "Provocări" din softul PokerStars. Apoi apăsaţi pe "Start" în dreptul provocării dorite. După ce aţi apăsat pe start şi aţi finalizat provocarea zilnică în maxim două ore o să primiţi un bilet la All-in Shootout.

Cele trei provocări disponibile zilnic sunt:
- Joacă două Sit & Go-uri cu buy-in în bani reali
- Joacă într-un turneu programat cu buy-in în bani reali
- Joacă 30 de mâini într-un joc cash, inclusiv Zoom

Aşadar fie că sunteţi jucător de sit & go, turnee sau jucaţi "clasic" este foarte simplu să îndepliniţi provocarea zilnică.

Până pe 1 februarei zilnic vor exista turnee All-in Shootout cu premii de 10.000$ la orele 07:47, 09:47 şi 11:47 ET. Puteţi folosi tichetul câştigat în urma îndeplinirii provocării la oricare turneu doriţi. Astfel jucând de exemplu într-o zi 30 de mâini la mesele cash puteţi câştiga primul loc în valoare de 1.000$ de la un turneu All-in Shootout.

Aveţi şi o provocare bonus. Astfel dacă îndepliniţi zece provocări zilnice apăsaţi start în "Provocarea Bonus cu 100.000$" din fereastra Provocprii şi primiţi intrarea în turneul Bonus All-in Shootout, turneu care va avea loc pe 2 februarie la ora 10:47 ET şi la care premiile sunt în valoare de 100.000$, dintre care 10.000 merg la câştigător. La acest turneu limita maximă este de 60.000 de participanţi aşa că începeţi chiar de astăzi îndeplinirea celor zece provocări zilnice peentru a nu rata înscrierea. Cei care nu se pot înregistra la turneu pentru că limita de 60.000 de jucători a fost atinsă vor primi în compensaţie un bilet de Spin & Go de 1$.

Intră chiar acum la mese alături de cei mai buni jucători de poker din lume!

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi