Turneul ChampionChip - premii de 50,000$ puse în joc!

ACTUALIZARE MAI 2017

Între timp acest site de jocuri de noroc a renunțat la camera sa de poker, deci informațiile de mai jos nu mai sunt valabile. Însă puteți încă plasa aici pariuri sportive și puteți juca jocuri de cazino. Pe ambele platforme de așteaptă un bonus atractiv de bun venit - DESCHIDE UN CONT ACUM!


Articolul inițial

Paradise Poker este camera de poker a celor de la Sportingbet (Deschide un cont aici). In fiecare duminica, cu incepere de la orele 19:00, are loc un turneu care pune la bataie premii garantate de minim 50,000$! Turneul este adresat jucatorilor experimentati care se bazeaza mai mult pe cunostintele proprii de poker si mai putin pe noroc.

Turneu ChampionChip la Sportingbet Poker

In primul rand turneul este de tip freezout, ceea ce inseamna ca odata ce ati fost eliminat, nu puteti sa faceti rebuy. Din acest motiv toti jucatorii joaca mai precaut si nu se arunca all-in cu prima mana de carti mai decente.

In al doilea rand, turneul se bazeaza pe o structura lenta. Primiti la inceput 5,000 jetoane iar blindurile cresc la fiecare 20 minute. Orice jucator serios de poker stie ca, cu cat cresterea blindurilor este mai lenta, cu atat conteaza mai mult cunostintele de poker si mai putin norocul. Motivul principal este acela ca nu trebuie sa va grabiti avand grija ca va pot “manca” blindurile, si aveti timp sa faceti miscarile corecte atunci cand este cazul.

Deschide un cont aici pentru a participa in Turneul ChampionChip unde poti castiga o parte din potul de peste 50,000$!

Taxa de inscriere la acest turneu este destul de mare pentru bugetul celor mai multi jucatori romani: 190$. Totusi zilnic au loc turnee de calificare sau mese sit & go, cu taxa modica de inscriere, prin care puteti castiga un token pentru finala de duminica. In cele ce urmeaza va prezentam programul acestora:

Turnee de calificare:

Turnee de calificare la ChampionChip

 

Iar daca in continuare credeti ca taxa de inscriere este mare, puteti sa va incercati norocul in turneele satelit pe trei pasi, unde buy-in-ul incepe de la numai 1$:

Sateliti pentru ChampionChip Poker

Deschide un cont aici pentru a participa in Turneul ChampionChip unde poti castiga o parte din potul de peste 50,000$!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi