Participă în runda a 49-a din Predictorul Fotbalului! Te aşteaptă premii totale de 65.000 RON!

Concursul Predictorul Fotbalului a ajuns la Runda a 49-a și pune ca întotdeauna la bătaie premii totale de 65.000 RON.

Obiectivul concursului este acela de a da cât mai multe pronosticuri corecte (1x2) la 12 meciuri de fotbal alese de staff-ul agenției organizatoare. Poți să pui în mod gratuit câte un bilet în fiecare zi; deci cu cât apuci să pui mai multe bilete cu atât ai mai multe șanse de câștig. În poza de mai jos poți vedea lista exactă de premii iar pentru mai multe informații generale despre această competiție îți recomand să citești acest articol.

Participă acum în runda a 49-a din Predictorul Fotbalului! Te așteaptă premii totale de 65,000RON!

premii-predictor.png

Despre Runda a 49-a
Aceasta a început pe 18 mai 2015 și ține până pe 22 mai 2015. Toate meciurile au loc în weekendul 23-24 mai. Așa cum probabil v-ați obișnuit deja din rundele precedente, toate selecțiile sunt din numai două campionate: Anglia Premier League (10 meciuri) și Germania Bundesliga (două meciuri). În ambele ligi aceasta este ultima etapă!

Mai jos poți îți voi prezenta lista completă de meciuri, cotele oferite de bookmakeri și câteva scurte informații pe care ar trebui să le cunoști înainte de a pune un bilet.

predictorul-fotbalului.JPG

Hamburger SV - Schalke 04 2.35 3.50 2.75
Hamburger are nevoie de victorie "ca de aer" dar și de jocul rezultatelor pentru a se scăpa de retrogradare. De partea cealaltă, echipa pregătită de Roberto Di Matteo va termina sigur sezonul pe un loc care să-i permită accesul în Europa League.

Paderborn - Stuttgart 3.25 3.60 2.00
Paderborn este ultima în Bundesliga cu 31 de puncte iar Stuttgart este pe 16 cu 33 de puncte. Este un meci de care pe care; se joacă cu retrogradarea pe masă.

Arsenal - West Bromwich Albion 1.25 5.50 9.50
West Brom nu mai are obiectiv fiind matematic salvată de la retrogradare în timp ce Arsenal mai are o restanță miercuri (20 mai) cu Sunderland. Dacă va câștiga, ar putea ataca în meciul cu West Brom locul 2 ocupat de City.

Chelsea - Sunderland 1.35 4.75 7.50
Chelsea este favorită certă dar este deja campioana Angliei în timp ce Sunderland ar avea nevoie de măcar un punct pentru a nu sta la mâna rezultatelor în ceea ce privește evitarea retrogradării. "Pisicile negre" au luat opt puncte în ultimele patru jocuri și au și o restanță cu Arsenal.

Leicester City v QPR 1.50 4.20 5.75
QPR este deja retrogradată iar Leicester este scăpată de emoții. Practic meciul n-are vreo miză din punct de vedere sportiv, dar Leicester ar putea pierde câteva poziții în clasament în cazul unui eșec, ceea ce ar însemna mai puțini bani din drepturile TV.

Stoke v Liverpool 3.50 3.40 2.00
Stoke termină pe locul nouă indiferent de rezultatul acestui meci în timp ce "cormoranii" au nevoie de trei puncte pentru a termina sezonul pe poziția a cincea.

Participă acum în runda a 49-a din Predictorul Fotbalului! Te așteaptă premii totale de 65,000RON!

Newcastle United v West Ham United 1.70 3.80 4.50
West Ham este pe 11 și poate maxim să urce sau să coboare o poziție. Newcastle în schimb are nevoie de o victorie pentru a nu sta la mâna rezultatului dintre Hull și Manchester United. Însă echipa lui John Carver este într-o formă dezastruoasă luând un singur punct în ultimele zece jocuri!

Crystal Palace v Swansea 2.15 3.40 3.20
Meci fără obiectiv; Swansea termină sigur sezonul pe locul opt, în timp ce Crystal Palace este pe 12 și poate urca maxim două poziții dacă bate.

Hull - Manchester United 3.25 3.50 2.05
"Tigrii" sunt obligați să câștige și în același timp trebuie să spere că Sunderland sau Newcastle nu mai adună puncte. Dacă Arsenal pierde miercuri restanța cu Sunderland, atunci "diavolii roșii" pot ataca locul trei care duce direct în grupele Ligii Campionilor (destul de greu de crezut totuși).

Manchester City v Southampton 1.50 4.20 5.75
Southampton este pe șapte, loc ce duce în Europa League doar dacă Aston Villa pierde finala Cupei FA cu Arsenal. De aceea "sfinții" vor juca la victorie și vor spera în același timp că fie Tottenham fie Liverpool se va împiedica.

Aston Villa v Burnley 1.95 3.40 3.60
Burnley este deja retrogradată iar Aston Villa deja salvată. Meciul n-are miză.

Everton v Tottenham 2.30 3.40 2.95
Everton n-are miză (poate doar să-și consolideze locul zece), în timp ce Tottenham vrea victoria pentru a fi sigură de locul de Europa League.

Arsenal, Chelsea, Leicester și Manchester City sunt favorite certe în meciurile lor. Avem și câteva partide destul de echilibrate așa cum se poate vedea.

Ținând cont că toate campionatele mari ale Europei se apropie de final este posibil ca aceasta să fie pentru moment ultima rundă din Predictorul Fotbalului. De aceea vă recomand să forțați acum pe final cât mai puteți.

Mai jos vă prezint varianta mea de bilet:

bilet-runda49.png 

Participă acum în runda a 49-a din Predictorul Fotbalului! Te așteaptă premii totale de 65,000RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi