Participă în Runda a 44-a din Predictorul Fotbalului! Premii totale de 65.000 RON!

Sâmbătă, 11 aprilie 2015, a început runda a 44-a din Predictorul Fotbalului (participă acum). Aveți la dispoziție până cel târziu pe 17 aprilie 2015 să găsiți varianta câștigătoare care să vă facă mai bogat cu 45,000RON. Puteți pune zilnic câte un bilet în mod gratuit, obiectivul fiind acela de a ghici în mod corect rezultatul la cât mai multe meciuri din cele 12 alese de agenție. Mai multe rezultate corecte vă aduc un premiu mai consistent. Detalii complete despre această competiție puteți afla din acest articol

premii-predictor.png

Toate partidele din această rundă se joacă în weekendul 18-19 aprilie 2015. Selecțiile sunt din trei campionate: șapte din Premier League, trei din Bundesliga și două din Serie A. Cel mai atractiv meci de pe această listă este Chelsea - Manchester United. Pe lângă faptul că se întâlnesc două echipe de tradiție ale fotbalului englez, partida directă găsește ambele combatante pe podiumul provizoriu din Premier League.

predictorul-fotbalului.JPG

În acest weekend mai avem și "Derby della Madonnina" dintre Inter Milan și AC Milan, echipe care însă sunt departe de forma de altă dată ocupând în acest moment doar locurile zece, respectiv opt în Serie A. Deși multe din meciuri sunt foarte echilibrate, avem și două partide pe care ar trebui să le putem bifa ca și câștigătoare pe biletul nostru atâta timp cât nu avem parte de surprize neașteptate. Aceste meciuri sunt Manchester City - West Ham ("cetățenii" au cotă de 1.25 să câștige) și Hoffenheim - Bayern München (cotă de 1.50 pentru un succes al bavarezilor).

Mai jos puteți vedea varianta noastră de bilet. Nu uitați să reveniți zilnic pe site-ul Sportingbet pentru a pune câte un bilet iar astfel veți avea mai multe șanse de câștig.

 bilet-predictor.png

Pune biletul tău acum! Primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi