Participă în Runda a 43-a din Predictorul Fotbalului! Premii totale de 65.000 RON!

Sâmbătă, 4 aprilie 2015, a început runda a 43-a din Predictorul Fotbalului (participă acum!) și aceasta ține până pe 10 aprilie 2015. Zilnic puteți pune câte un bilet în mod gratuit și puteți câștiga premii fabuloase în valoare totală de 65.000 RON! Dacă acum este prima dată când auziți de acest concurs atunci vă invităm să citiţi acest articol

premii-predictor.png

Dacă ați participat în această rundă încă de la început înseamnă că puteți pune un număr maxim de șapte bilete, ceea ce înseamnă șapte șanse de câștig. 

Toate meciurile acestei runde au loc în weekendul 11-12 aprilie 2015. Staff-ul Sportingbet a ales nouă partide din Premier League, două din Bundesliga și una din Serie A. Majoritatea meciurilor sunt destul de echilibrate însă sunt și câteva care au o favorită certă, pe care ar trebui să le putem bifa câștigătoare pe bilet atâta timp cât n-au loc surprize.

predictorul-fotbalului.JPG

Cea mai dezechilibrată confruntare este QPR - Chelsea, acolo unde echipa lui Mourinho are o cotă de numai 1.30 pentru un eventual succes. Arsenal, Tottenham și Southampton sunt și ele favorite în meciurile lor cu cote de 1.50.

Sunt însă și partide unde trebuie să dați dovadă de multă inspirație. Fără îndoială cel mai tare meci al acestei runde este "The Manchester Derby", între United și City. Chiar și pe hârtie jocul este foarte echlibrat, ambele formații având cote aproape egale pentru un eventual succes.

Mai jos puteți vedea lista completă de meciuri dar și varianta noastră de bilet:

 bilet-predictor.png

Pune biletul tău acum! Primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi