Participă în acest weekend la Supertoto 14 XL şi poţi câştiga 90.000 de euro

Pariorii în general şi pasionaţii de Pronosport, în special, ar trebui să-şi îndrepte privirea în finalul acestei săptămâni către această casă de pariuri online pentru că cu 14 pronosticuri corecte pot câştiga aproximativ 90.000 de euro.

Supertoto 14 XL este un joc tip Pronosport la care trebuie să pronosticaţi scorurile corecte la 14 meciuri prestabilite. Miza minimă pe varianta simplă este de doar 0.10 euro. Puteţi însă să investiţi ceva mai mult pentru a avea şanse mai mari la marele premiu. În fiecare săptămână vă este propusă o variantă la Supertoto 14 XL. Ce trebuie să ştiţi este că dacă vă jucaţi varianta până cel târziu miercuri veţi beneficia de 10% cash back din suma jucată pe variantă.

În acest final de săptămână ne sunt propuse şapte meciuri din Anglia Premier League, trei din Spania La Liga, două din Italia Serie A şi câte unul din primele ligi din Franţa şi Germania. Aşadar numai meciuri din campionate de top, deci teoretic şanse mai mari de a câştiga. Vă prezentăm mai jos varianta noastră. Am ales întâi pronosticurile simple şi după aceea unde am avut dubii am dublat astfel încât să avem o miză de 10-20 de euro, în cazul de faţă am ajuns la o miză de 19,20 euro, dar avem avantajul de a avea deja un pronostic ieşit.

super-toto-xl-1.JPG

Jucaţi şi voi chiar acum la Supertoto 14 XL! O puteţi face până sâmbătă, 29 noiembrie 2014 la ora 17:00.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi