Participă gratuit în fiecare zi în Predictorul Fotbalului și Predictorul CM de hochei și câștigă premii fabuloase!

Am ajuns la jumătatea lunii aprilie 2015, iar acum mai mult ca niciodată ar trebui să aruncați un ochi peste concursurile de predicții organizate de Sportingbet (deschide cont aici).

Pe lângă deja cunoscutul concurs "Predictorul Fotbalului", agenția vă propune și concursul "Predictorul CM de hochei", competiție în care trebuie să ghiciți ce se va întâmpla la Campionatul Mondial de Hochei care începe pe 1 mai 2015. 

Predictorul Fotbalului: au loc runde săptămânale iar obiectivul concursului este de a pronostica corect rezultatul la cât mai multe meciuri din cele 12 alese de agenție pentru runda respectivă. Premiile sunt consistente, după cum se poate vedea şi în poza de mai jos. Mai multe detalii despre această competiție puteți afla de AICI.

premii-predictor.png

Predictorul CM de hochei: au loc două runde. Prima a început deja și ține până pe 29.04.2015, obiectivul fiind acela de a ghici clasamentul celor două grupe și rezultatele din fazele eliminatorii. O predicție perfectă vă poate aduce o Skoda Superb sau 40,000€, în timp ce alți 10,000€ pot fi câștigați dacă nimeriți câștigătoarele celor trei medalii. Detalii AICI.

În ambele competiții participarea este gratuită și puteți pune câte un bilet zilnic. Premiile puse în joc sunt de-a dreptul fabuloase. Ținând cont că vorbim de concursuri fără taxă de înscriere este evident că n-aveți ce pierde și ar trebui să participați zilnic.Cu cât participați mai des, cu atât veți putea pune mai multe bilete deci implicit veți avea mai multe șanse de câștig.

hochei-predictor.png

Să luăm exemplul concursului Predictorul CM de hochei. Runda 1 a început pe 13 aprilie, deci asta înseamnă că un client fidel al celor de la Sportingbet ar putea pune un număr maxim de 17 bilete. Dar și dacă începeți să vă jucați astăzi (16 aprilie 2015) nu este târziu fiindcă tot apucați să puneți 14 bilete. Poate chiar și așa marele premiu este greu de câștigat dar premiul de consolare este mai mult decât accesibil fiindcă un număr de 14-17 bilete și ceva cunoștințe de hochei pot fi suficiente pentru a nimeri cele trei medaliate.

Același lucru este valabil și la Predictorul Fotbalului. Nu este ușor să nimerești 12 rezultate corecte din tot atâtea meciuri, dar poți prinde oricând 8, 9, 10 sau chiar 11 pronosticuri corecte atunci când ai 5-6 bilete în fiecare rundă. Părerea noastră este că dacă participați zilnic este imposibil ca mai devreme sau mai târziu să nu câștigați un premiu ceva mai consistent la unul din cele două concursuri. În plus, n-aveți absolut nimic de pierdut, participarea fiind gratuită!

predictorul-fotbalului.JPG

Înainte de a încheia trebuie să vă mai spunem un lucru. Pentru ca biletele voastre să fie acceptate este necesar ca în ziua respectivă să plasați minim un pariu la Sportingbet. Pariul poate fi însă pus pe orice sumă de bani, orice cotă și orice eveniment sportiv. Miza minimă este de 2 RON. Noi vă recomandăm să pariați zilnic pe "Meciul zilei" deoarece, pe lângă șansa de a câștiga pariul, veți primi în fiecare zi o recompensă care constă în 7 / 15 rotiri în jocul de cazino Starburst sau un loz răzuibil gratuit în jocul Tribble Knockout (în funcție de promoție), ceea ce vă va mări considerabil șansele de a recupera suma investită și chiar de a face un profit considerabil! Detalii AICI.

Profită de pe urma acestor promoții acum pentru că orice zi pierdută înseamnă o șansă în minus în încercarea de a lua unul din premiile fabuloase puse în joc! 

Clienții care își deschid un cont acum primesc și un bonus pentru primul depozit de 50% în limita a 400 RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi