Parteneriat surprinzător în industria pokerului. Totul începe în ianuarie 2018

Două dintre cele mai active ”entități” din industria pokerului și-au dat recent mână pentru o colaborare pe termen lung. Astfel, 888poker și World Poker Tour au decis să colaboreze la organizarea de sateliți online care vor pune la bătaie tichete către "WPT DeepStacks" - un circuit global de turnee cu mize medii ce rulează în paralel cu seria mare WPT. (foto: pokernews.com)


  
Brandul WPT DeepStacks a fost fondat în 2014 prin fuziunea seriei live Deep Stacks Poker Tour (DSPT) cu WPT. MIșcarea s-a făcut în scopul organizării unui circuit comun caracterizat prin oferirea de turnee live ceva mai ieftine, cu buyin-uri între 1.000 și 1.500 de dolari (un echivalent al PokerStars Festival) și fonduri de premii format din șapte cifre. 
  
WPT DeepStacks (foto: pokernews.com) a fost anul acesta extrem de activ, cu peste 20 de ”opriri” în SUA, Europa, America de Sud, Asia și Africa. ȘI pe acest final de an va fi foarte activ, cu etape în Franța, India, China și Argentina. 

Parteneriatul 888poker/WPT debutează cu sateliți online pentru WPTDeepStacks Berlin, în ianuarie 2018. Atunci, alături de debutul sezonului 16 WPT va avea loc și turneul €1500 DeepStacks cu premii garantate de 500.000 de euro.

Turneele deja rulează pe 888poker, plecând de la buy-in de 10 cenți, și oferă pachete de 2.400 de euro incluzând buyin-ul de 1.500 de euro. În plus, jucătorii au asigurată cazarea și călătoria. Clienții 888poker (foto: us.888poker.com) își pot cumpără direct pachetul pentru evenimentul live. 


  
Parteneriatul este dorința expresă a ambilor operatori de a colabora activ cu alți ”actori” importanți de pe piața globală a pokerului. 888poker lucrează intensiv și cu WSOP, iar circuitul WPT se aliază cu oricine oferă potențial de creștere. Un exemplu în sensul îl reprezintă operatorul indian Adda52 și chiar rivalul tradițional, PokerStars. În aprilie, anul acesta, cei doi giganți au organizat împreună PokerStars Championship WPT MonteDam Swing. 

JOACĂ LA CAMERA DE POKER RECOMANDATĂ DE PARIURIX!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi