Parlamentul din Africa de Sud a respins legea care ar fi reglementat piața jocurilor de noroc online!

Africa de Sud este una din țările unde gamblingul online este interzis în mare parte, dar nu integral. Mai exact, câteva site-uri de pariuri sportive sunt permise și licențiate, dar cazinourile online și site-urile de poker sunt interzise complet.

Cei de la news34.com ne anunță că de câțiva ani Geordin Hill-Lewi, un parlamentar din opoziție, încearcă să își convingă colegii să adopte o lege care să permită reglementarea pokerului și jocurilor de cazino online, dar fără succes. Ultima încercare a avut loc chiar săptămâna aceasta, dar din nou Parlamentul a respins propunerea. 

south-africa.jpg

Argumentul principal este acela că sălile de jocuri stradale din Africa de Sud ar avea de suferit de pe urma reglementării complete a jocurilor de noroc online. Astfel ele ar genera câștiguri mai mici, iar implicit ar veni bani mai puțini către bugetul statului. Pe de altă parte mă gândesc că dacă ar fi acceptate cazinouri online în Africa de Sud, atunci statul ar câștiga de fapt mai mulți bani decât o face acum din sălile de jocuri stradale. Însă nu este precizat nimic despre acest aspect.

În altă ordine de idei, în Africa de Sud tocmai a fost licențiată o nouă casă de pariuri online numită Clickabet, ceea ce este o veste bună pentru locuitorii acestei țări ținând cont că se apropie Campionatul European de Fotbal, și oricum aceștia nu aveau prea multe agenții de unde să aleagă.

Profită acum de cea mai bună ofertă pentru a începe să joci la pariuri online

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi