PariuriX şi NetBet te trimit la Derby de România: Steaua vs Dinamo

steaua-dinamo.jpg

Sâmbătă 20 august 2016 de la ora 21:00 Naţional Arena va găzdui derby-ul fotbalului românesc şi tu poţi ajunge să vezi acest meci de la loja VIP a celei mari arene din România. Steaua va fi gazdă în confruntarea cu Dinamo şi ne aşteaptă şi un derby de clasament deoarece cele două mari rivale sunt vecine în fruntea Ligii 1. În 2016 elevii lui Reghecampf au întâlnit de patru ori "câinii roşii" şi de fiecare dată scorul a fost egal.

PariuriX şi Netbet.ro îţi oferă posibilitatea să vezi meciul Steaua - Dinamo direct de pe stadion alături de încă un prieten. Deschide cont la Netbet accesând un link de pe site-ul nostru şi efectuează o depunere în perioada 17 august - 19 august ora 23:59 şi intri în tragerea la sorţi.

Sâmbătă dimineaţă câştigătorul unei invitaţii duble va fi înştiinţat pe e-mailul folosit la deschiderea contului toate aspectele legate de ridicarea invitaţiilor. Reţine că în extragere intră toate persoanele care deschid contul de miercuri până vineri inclusiv (17-19 august).

La netbet.ro vei avea peste 100 de opţiuni de pariere pre-live pe derby-ul fotbalului românesc, iar dacă vei fericitul câştigător atunci tu alături de un prieten vei avea şansa să pariezi pe Steaua - Dinamo la Netbet direct de pe stadion, de pe telefonul mobil.

Nu vreau să închei articolul fără să-ţi spun că Netbet îţi dublează suma depusă la fiecare din primele 5 depunere. Valoarea totală a bonusurilor este de 1.500 RON. Dacă deschizi cont de pe un link de pe site-ul nostru nu numai că vei participa la acest concurs dar la prima depunere limita va fi mai mare cu 50 RON decât varianta standard!

Înregistrează-te acum la Netbet şi fă o depunere pentru a avea o şansă de a ajunge pe Naţional Arena la Steaua - Dinamo!

Sursă foto: digisport.ro

Salvează

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi