Pariurix îți recomandă să pariezi pe finala Ligii Campionilor la Sportingbet! Vezi aici motivele!

Sâmbătă seară cu începere de la ora 21:45 are loc finala Ligii Campionilor dintre Juventus Torino și FC Barcelona iar orice parior serios nu va lăsa această partidă să treacă fără să pună măcar un pariu.

Dar unde pariem pe acest meci? Multe agenții online s-au retras deja de pe piața din România iar unele nu mai acceptă clienți noi astfel încât opțiunile sunt limitate. Din agențiile rămase Pariurix îți recomandă Sportingbet (Deschide un cont acum!) din mai multe motive pe care ți le voi prezenta mai jos.

Cote bune

Este adevărat că per total sunt agenții care oferă cote mai bune dar acest aspect depinde mult și de tipurile de pariuri pe care vrem să mizăm. De exemplu să luăm pariurile de tipul Pauză / Final.

pauza-final.png

La pariul Juventus / Juventus cota medie oferită de bookmakeri este de 9.82, iar cele mai mari cote (exceptând pe cele de la Sportingbet) sunt de 11.00 - 12.00. Dar la niciuna din cele trei agenții care oferă astfel de cote pariorii români nu se pot juca în momentul de față, iar același lucru este valabil la o mare parte din agențiile din listă. La același pariu Sportingbet oferă o cotă de 11.00 iar aici putem paria fără probleme.

O situație similară este valabilă și pentru pariul Pauză / Final: Egal / Juventus. Media cotelor oferite este de 11.47 și sunt mai mulți bookmakeri care oferă o cotă de 12 - 13 dar din nou la majoritatea din aceștia nu ne putem juca sau nu putem deschide cont nou (cazul celor de la Bet365, singurul bookmaker din listă care oferă o cotă de 13.00). Sportingbet, oferă și el la rândul lui pe același pariu o cotă identică de 13.00.

cote-sportingbet.png

 Gamă largă de opțiuni de pariere

Oferta pe acest meci este mai mult decât generoasă. În primul rând găsim nu mai puțin de 112 opțiuni de pariere diferite dintre care nu lipsesc:

 • total goluri (tot meciul, fiecare repriză, fiecare echipă). Poți paria atât opțiuni precum "peste/sub" sau "număr exact".
 • câștigător timpul regulamentar, câștigătorul trofeului, momentul în care meciul va fi câștigat (timp regulamentar, prelungiri, penalty-uri) handicapuri europene
 • scor corect (tot meciul, fiecare repriză)
 • Juventus să câștige la zero, Barcelona să marcheze în ambele reprize, Juventus să câștige oricare din reprize etc
 • pariuri pe cornere, cartonașe, echipa care începe mingea de la mijlocul terenului etc
 • pariuri pe intervale de 1, 5, 10 și 15 minute
 • pariuri pe marcatori
 • multe altele

Avem pe site un articol amănunțit cu tipurile de pariuri și cotele oferite pe această partidă. Acesta poate fi accesat AICI.

pariuri-sportingbet.png 

Dar pe lângă aceste opțiuni, Sportingbet are și o secțiune nouă creată pentru acest meci care conține pariuri speciale. Pentru a accesa această secțiune dați click pe Fotbal, categoria "Liga Campionilor - 2014/15 - Finala - Speciale". Aici găsim opțiuni precum:

 • Omul meciului - cel mai bun jucător al finalei conform UEFA
 • Primul jucător care vede cartonașul galben
 • Pariuri speciale pe marcatori: Messi vs Tevez, Neymar vs Suarez
 • Pariuri pe penalty-uri și autogoluri
 • Pariuri speciale pe Messi: El să marcheze și Barcelona să câștige, el să marcheze din penalty, el să marcheze din afara careului etc
 • Pariuri speciale pe Juventus și Barcelona

Mai multe detalii despre aceste pariuri speciale poți găsi în acest articol. 

pariuri-speciale-sportingbet.png 

Posibilitatea de a paria live 

O mare parte din pariurile prezentate mai sus (exceptând pe cele speciale) sunt accesibile și la pariuri live. Poți paria în timp real pe această finală în timp ce o urmărești la televizor. Aceasta este transmisă de TVR 1, Digi Sport 1 și Dolce Sport 1.

Platforma de pariuri live a celor de la Sportingbet este destul de performantă; pariurile sunt plasate imediat iar câștigurile sunt și ele procesate într-un timp scurt. De asemenea ai acces la opțiunea de "Pariu rapid" prin care poți paria dintr-un singur click iar astfel nu vei pierde nici măcar o secundă.

Plus că agenția recomandată de mine oferă câteva tipuri de pariuri care îți oferă posibilitatea de a miza pe aproape orice. Este singurul bookmaker pe care îl cunosc care să ofere pariuri pe intervale de 60 de secunde prin care poți paria pe ce se va întâmpla în următorul minut: out, corner, lovitură liberă, gol. Nu lipsesc nici pariurile pe intervale de 5, 10 sau 15 minute.

pariuri-5minute.png 

Posibilitatea de a paria de pe telefon

Este posibil ca în timpul finalei să nu fii acasă și să urmărești meciul de la o terasă cu prietenii. În acest caz trebuie să știi că site-ul Sportingbet poate fi accesat direct din browserul telefonului mobil fără a fi necesar să descarci vreo aplicație. Acest lucru este posibil deoarece site-ul este optimizat pentru dispozitive mobile. Toate opțiunile disponibile de pe calculator pot fi accesate și de pe telefon, inclusiv pariurile live.

Bonus pentru prima depunere și promoții atractive

Dacă nu ai cont dar deschizi unul acum (Deschide un cont acum!) primești un bonus de bun venit de 50% în limita a 400RON. Astfel vei avea mai mulți bani să pariezi pe finala Ligii Campionilor. Poți depune prin toate metodele cunoscute de plată: card de credit/debit, portofele electronice, transfer bancar sau paysafecard, dar ai grijă că bonusul nu se acordă pentru depunerile prin Skrill/Neteller. Agenția nu percepe nici un fel de taxe atunci când depui sau retragi!

Partida dintre Juventus și Barcelona va fi aleasă sigur ca "Meciul zilei" la Sportingbet, ceea ce înseamnă că vei primi diferite recompense dacă pariezi pe aceasta. Urmărește articolele de pe site-ul nostru sau accesează direct site-ul Sportingbet pentru a vedea exact în ce constă promoția în momentul în care ea va fi introdusă.

bonus-prima-depunere-sport.pngPariază și tu pe finala Ligii Campionilor! Primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

Înainte de a paria pe finala Ligii Campionilor vă recomandăm să citiţi articolul Ponturi pariuri Juventus vs Barcelona

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi