PariuriX îți arată cum poți să iei un bonus de până la 1,550RON la Fortuna Bet!

PariuriX îți arată cum poți cu doar 200RON să iei un bonus de până la 1,550RON la Fortuna Bet!

În acest moment Fortuna Bet oferă unul dintre cele mai interesante bonusuri din rândul agențiilor licențiate la noi în țară (D. 2159/28.08.2015). Mai exact, clienții noi primesc un pachet de bun venit de pe urma căruia pot primi până la 1,000RON, iar la această sumă se mai adaugă și un freebet de 50RON din partea Pariurix, dar și un bonus pe România Liga 1 de până la 500RON. 

fortuna-bonus.png

Ce bonusuri sunt oferite?

  • 1 freebet X 50RON - deschide un cont prin link-urile noastre și primești automat un freebet de 50RON. Aceasta este o ofertă exclisvă PariuriX!
  • 15 freebet X 20RON - în cazul fiecăruia din primele 15 pariuri plasate primești miza înapoi dacă acesta este pierzător în limita a 20RON
  • 10 freebet X 20RON - la fiecare 10 pariuri plasate de pe telefonul mobil pe o miză de minim 20RON fiecare primești un bonus de 20RON. Poți beneficia de această ofertă de maxim 10 ori.
  • 10 freebet X 50RON - la fiecare din primele 10 pariuri câștigătoare plasate pe o cotă de minim 2.00 vei primi un bonus de 50% din suma câștigată, în limita a 50RON.
  • 10 freebet X 50 RON - pune un pariu pe România Liga 1, iar dacă acesta este pierzător, primești înapoi jumătate din sumă sub forma unui freebet în limita a 50RON.

Bonusul total se ridică la 1550RON, iar partea cea mai interesantă este aceea că un depozit de un depozit de 200RON poate fi suficient pentru a debloca bonusul maxim, sigur cu condiția de a nu pierde în nici un moment întreaga sumă de bani de pe cont. Dacă dai click pe link-urile de mai sus, vei fi redirecționat către articole detaliate despre fiecare ofertă în parte.

Din informațiile disponibile se pare că ofertele se cumulează, deci la un singur pariu poți beneficia de pe urma la mai multe promoții simultan. Dacă de exemplu pui primul pariu pe 20RON și acesta este pierzător, primești înapoi integral înapoi miza sub forma de freebet. Dacă acesta este câștigător și a fost pus pe o cotă de minim 2.00, atunci primești un freebet de 10RON. Tare nu?

Nu se știe pentru cât timp va mai fi valabil acest pachet de bonusuri, astfel încât îți recomand să profiți de pe urma lui cât mai rapid!

Deschide acum un cont la Fortuna Bet pentru a primi un pachet de bun venit de 1050RON, plus un bonus de până la 500RON la meciurile din România Liga 1! 

Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi